ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πρίντεζης: "Έχει πολύ δρόμο ακόμα..."

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός φέτος είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά το σπουδαίο διπλό στη Σιένα και τόνισε με νόημα πως η σειρά έχει ακόμα πολύ δρόμο...

Ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων που ήταν πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Sentra Fm 103.3 επισήμανε πως το αυριανό ματς χρειάζεται περισσότερη

προσοχή, καθώς οι Ιταλοί διαθέτουν έμπειρη ομάδα και μπορούν κάλλιστα να ανατρέψουν τα δεδομένα, κερδίζοντας τόσο στην έδρα τους όσο και στο ΣΕΦ.

Για τo αν ο Ολυμπιακός επιδιώκει να πάρει ρεβάνς από τη Σιένα για τον περσινό αποκλεισμό του:

«Είναι δύο διαφορετικές χρονιές και δύο διαφορετικές ομάδες. Δεν έχουμε τίποτα χρωστούμενο από πέρυσι. Το γεγονός ότι κάναμε το μπρέικ, δεν σημαίνει κάτι περισσότερο ή λιγότερο από το 1-0. Η Σιένα είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση. Για αυτό τον λόγο, θέλει πολλή προσοχή το δεύτερο ματς, ίσως περισσότερη από το σημερινό».

Για την αποβολή του Βασίλη Σπανούλη με 5 φάουλ 4,5 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα:

«Η αποβολή του Βασίλη ήταν μεγάλο πλήγμα για την ομάδα. Όλοι ξέρουμε τι δουλειά κάνει σε επίθεση και άμυνα. Φέτος όμως είμαστε περισσότερο ομάδα από κάθε άλλη χρονιά. Δουλέψαμε ομαδικά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.

Για τις προβλέψεις του εν όψει της συνέχειας της σειράς:

«Προβλέψεις δεν κάνω ποτέ. Κάναμε το 1-0, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα, γιατί όπως κάναμε εμείς το μπρέικ, αν δεν προσέξουμε μπορεί να το κάνει και η Σιένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα