ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέρκινς: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τους Πρωταθλητές" (vid)

Ο Ντορόν Πέρκινς είναι έτοιμος να παίξει σκληρά και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος που από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται για λογαριασμό των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο Πέρκινς έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τρίτης (19/02) και το απόγευμα της ίδιας μέρας ζήτησε να πάει στο ΣΕΦ

ώστε να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. Παράλληλα ο Ντορόν Πέρκινς μίλησε στην κάμερα του olympiacos.bc. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τους πρωταθλητές. Να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο είναι δυνατό", δήλωσε αρχικά ο Ντορόν Πέρκινς.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση να έρθει στον Ολυμπιακό και απάντησε: "Ηταν ή εδώ ή να γυρίσω σπίτι και να περιμένω… Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη ευκαιρία από το να παίξω εδώ, άρα δεν ήταν καθόλου δύσκολο".

"Σίγουρα ναι. Είχα μια ευκαιρία πέρσι, αλλά πήγα στην ομάδα αργά και δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι, αλλά αυτή η ομάδα με την ποιότητα των παικτών που έχει είναι μια μεγάλη ευκαιρία, μια καλή κατάσταση", ανέφερε στην ερώτηση αν ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη του ευκαιρία μετά τον τραυματισμό του στην Μακάμπι.

"Ότι παίζω σκληρά. Παίζω σκληρά ανεξάρτητα με οτιδήποτε", ήταν η απάντηση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού στην ερώτηση τι πρέπει να περιμένουν οι "ερυθρόλευκοι" φίλαθλοι από εκείνον.

Keywords
Τυχαία Θέματα