ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ματσιούλις: "Δύσκολο έργο με Ζαλγκίρις"

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στο Κάουνας της Λιθουανίας, όπου το βράδυ της Πέμπτης (21/02) θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις και ο Γιόνας Ματσιούλις συγκέντρωσε πάνω του το ενδιαφέρον του λιθουανικού Τύπου.

Ο άσος των "πρασίνων", δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους ντόπιους δημοσιογράφους αναφορικά με την πρώην ομάδα του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου.

"Στο πρώτο ματς της Αθήνας

ένιωσα λίγο περίεργα. Θα δούμε πώς θα αισθανθώ αύριο (21/02). Η Ζαλγκίρις είναι δυνατή ομάδα, με καλούς παίκτες, που παίζει το ίδιο στυλ μπάσκετ από την αρχή της σεζόν. Ο τραυματισμός του Γιανκούνας είναι μεγάλο πλήγμα, αλλά δεν πιστεύω πως έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρο και είμαι βέβαιος πως δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Θα πρέπει να περιορίσουμε τον καλύτερο παίκτη τους, που είναι ο Πόποβιτς. Εχω μάθει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει (σ.σ. διοικητικά και οικονομικά) αλλά πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο της".

Οσο για τα επεισόδια που έγιναν στον Τελικό του Κυπέλλου, είπε: "Δεν ήταν τόσο τραγικά. Η αστυνομία δεν έχασε τον έλεγχο. Απλώς τραυματίστηκε ένας παίκτης, αλλά όλα πήγαν καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα