ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παπανικολάου: «Έχουμε φοβερή χημεία»

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντίπαλος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας με την Σιένα και ο Κώστας Παπανικολάου αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με τους συμπαίκτες για τους αγώνες με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

«Το έχουμε συζητήσει λίγο πολύ με τα παιδιά, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% με τη Σιένα, σε όλα τα ματς και να πάμε εκεί για ό,τι καλύτερο και να κάνουμε στο γήπεδο μας ότι κάνουμε στα περισσότερα ματς πλην ενός και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε

καταφέρει», δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ που στην συνέχεια ρωτήθηκε για το τι έχει αλλάξει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού:

«Αυτό που έχει αλλάξει στην ομάδα είναι η άμυνα και η καλή χημεία που υπάρχει. Χαιρόμαστε κάθε ματς, κάθε προπόνηση, κάθε φάση. Φοβερή χημεία και υγεία φέτος. Το χαιρόμαστε πολύ φέτος. Επίσης η άμυνα είναι το «α και το ω» για εμάς φέτος. Δεν έχει σημασία μόνο πόσους θα βάζεις, αλλά και πόσους θα δέχεσαι. Να ετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που έρχονται και όχι για τη Σιένα. Για τα παιχνίδια που έρχονται και όχι για τη Σιένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα