ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σχορτσανίτης: "Δεν αλλάζει η φιλοσοφία"

Τι κι αν έφυγε ο Ομπράντοβιτς και μαζί του όλοι οι παίκτες εκτός του Διαμαντίδη και του Τσαρτσαρή; Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι πάντα Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος εξήγησε ότι η αγωνιστική φιλοσοφία που οδήγησε τους "πράσινους" σε πολλές επιτυχίες στο παρελθόν δεν πρόκειται να αλλάξει φέτος.

Παναθηναϊκός

είναι πάντα Παναθηναϊκός. Η αγωνιστική φιλοσοφία που έχει δεν πρόκειται να αλλάξει, ανεξαρτήτως αλλαγής των προσώπων. Αυτή η φιλοσοφία έχει οδηγήσει την ομάδα σε πολλές επιτυχίες. Αλλά πάνω από όλα θα κάνουμε αυτό που θα μας ζητήσει ο προπονητής μας και αυτό θα κάνω και εγώ. Θέλουμε να δεθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς, και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, διότι όλα τα παιδιά έχουν όρεξη και το κλίμα είναι εξαιρετικό", ανέφερε ο 27χρονος σέντερ στην εφημερίδα "SportDay".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Υπάρχει τρομερή διάθεση από όλη την ομάδα και αυτό είναι πάντα σημαντικό. Στα φιλικά της Βουλγαρίας πάνω-κάτω όλα πήγαν καλά, αν και μας έλειπαν οι Διαμαντίδης και Ούκιτς, που είναι σημαντικοί παίκτες".

Ο διεθνής άσος μίλησε για τη σημασία της παρουσίας των Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή στο χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού. "Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβει ο καθένας σε ποια ομάδα παίζει. Να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του για να κερδίζει η ομάδα και να κατακτά τους στόχους που έχει θέσει. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο καθένας τον ρόλο του για να μπορεί πιο εύκολα να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει ψηλά", ανέφερε.

Σχετικά με την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του τριφυλλιού όμως, ο Σόφο σχολίασε: "Έχω οικογένεια στην Ελλάδα και όταν ο Παναθηναϊκός μου ζήτησε να γυρίσω πίσω δεν ήταν δύσκολο για εμένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα