ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τα δεδομένα για Μπαρτζώκα και Χάινς

O Χρήστος Λαζάρου, εκπρόσωπος του Γιώργου Μπαρτζώκα, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον πελάτη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Φενερμπαχτσέ, αλλά ο Χαλίλ Καν Πέλιστερ επιμένει πως ο Ελληνας προπονητής θα μετακομίσει στην Τουρκία ενώ υποστηρίζει συγχρόνως πως μετά την ΤΣΣΚΑ και η Εφές έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Κάιλ Χάινς. Τα δεδομένα, όμως, για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι διαφορετικά από όσα υποστηρίζουν στην Τουρκία.


"Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν από 20 ημέρες υπέγραψε διετές συμβόλαιο με

την Φενερμπαχτσέ με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ. Ο Μπαρτζώκας θα είναι ο νέος προπονητής της Φενερμπαχτσέ", ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος σε «τιτίβισμά» του ενώ παρατήρησε πως είναι λογικό, ο εκπρόσωπος του Γιώργου Μπαρτζώκα να διαψεύδει την συμφωνία. Επίσης, υποστηρίζει πως η Εφές κινείται για την απόκτηση του Κάιλ Χάινς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως ενημέρωσε και ο εκπρόσωπος του δεν έχει συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα. Ο 48χρονος προπονητής κι ανεξαρτήτως τι υποστηρίζει ο Χαλίλ Καν Πέλιστερ θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά κι επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας των πρωταθλητών Ευρώπης και τη νέα σεζόν.

Οσον αφορά τη περίπτωση του Κάιλ Χάινς, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις μαζί του και με τον εκρόσωπό του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ώστε να τον κρατήσουν στο λιμάνι για τρίτη συνεχή χρονιά. Ο Αμερικανός σέντερ πάντως, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει την Ευρώπη να... παραμιλάει, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ, της οποίας φέρεται να αποτελεί τον διακαή της πόθο ενώ βρίσκεται και στο στόχαστρο της Εφές.

Georgios Bartzokas signed 2-year, 500.000 euros (per year) deal with Fenerbahce Ulker 20 days ago. Bartzokas will be new coach of FB.

— Halil Can Pelister (@canpelister) June 17, 2013

BREAKING NEWS: Anadolu Efes is in the mix for Kyle Hines, after CSKA Moscow.

— Halil Can Pelister (@canpelister) June 17, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα