ΑΡΗΣ | Αλεξανδρής: "Δώσαμε χαρά στον κόσμο"

Προσπαθεί να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση γιατί το να προπονείς παίκτες που το ύψος τους αγγίζει τα 2 μέτρα είναι δύσκολο. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή που μίλησε για το αν είναι ακόμα "τίγρης" και φυσικά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε ότι η ομάδα του έδωσε χαρά στον κόσμο.

Ο προπονητής του Αρη μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε:

"Κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ

δεν ήθελε τη νίκη. Την ήθελε και πάλεψε πολύ ειδικά στο τέλος. Εμείς όμως μπήκαμε αποφασισμένοι από την αρχή του αγώνα. Είχαμε το πλεονέκτημα ότι παίζαμε στην έδρα μας. Πήραμε από την αρχή το προβάδισμα αλλά προς το τέλος κάναμε κάποια λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να μειώσει τη διαφορά".

Για την καθυστερημένη έναρξη είπε: "Αυτό το λέω εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ενοχλούν μόνο εμένα αυτές οι συμπεριφορές. Ενοχλούν τους πάντες. Πρέπει να απομονώσουμε όλα αυτά τα μεμονωμένα στοιχεία που χαλάνε την ατμόσφαιρα. Τέτοιες συμπεριφοερές μας πληγώνουν. Ειδικά εμείς που έχουμε μια ευρωπαικές εμπειρίες".

Για τη χαρά που έδωσε η ομάδα του στον κόσμο του Άρη: "Σε τέτοιες δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε χαρά στον κόσμο. Και εκτός του γεγονότος ότι ήρθε κόσμος να μας δει δεχτήκαμε και ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την εμφάνιση μας και αυτό μας ικανοποιεί".

Για το πως έζησε τον αγώνα από τον αγώνα: "Αυτά τα παιχνίδια θέλουν να είσαι σε ετοιμότητα σε εγρήγορηση. Καταναλώνεις μεγάλη ενέργεια. Εγώ χάνω ενάμιση κιλό σε ένα τέτοιο ντέρμπι".

Για τη φυσική του κατάσταση: "Είναι μεράκι, είναι πάθος, είναι αγάπη. Καταρχήν γυμνάζομαι και εγώ για να είμαι σε εγρήγορση. Όταν πρέπει να κουμαντάρεις παίκτες που είναι δύο μέτρα πρέπει να είσα σε καλή κατάσταση".

Για το αν αισθάνεται ακόμα... "τίγρης" είπε: "Όσο περνάνε τα χρόνια ωριμάζεις. Παλιά ήμουν πιο ευέξαπτος, πιο νευρικός. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς. Όταν σε παρακολουθούν, είσαι πρότυπο, πρέπει να δίνεις μια άλλη εικόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα