ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Και τυπικά έμεινε ο Λο, προσπάθειες για Παπαπέτρου

Ο Αύγουστος μπήκε και ο Έισι Λο μένει οριστικά στον Ολυμπιακό. Με την αλλαγή του μήνα παρήλθε και η προθεσμία που είχε δοθεί στον Έισι Λο για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με τους "ερυθρόλευκους". Προσπάθεια πραγματοποιείται για να πειστεί ο Παπαπέτρου.

Ο Έισι Λο και τυπικά πια είναι παίκτης του Ολυμπιακού

για την επόμενη διετία. Ο 28χρονος άσος θα εισπράξει περίπου 800.000 δολάρια για κάθε χρόνο συμβολαίου, ενώ εφόσον εξαντλήσει τη διετία θα έχει συμπληρώσει τριάμισι χρόνια στο λιμάνι ("παράθυρο" για το ΝΒΑ υπάρχει και του χρόνου).

O Λο ήταν από τους βασικούς παράγοντες στις επιτυχίες του Ολυμπιακού τις τελευταίες δύο χρονιές. Φέτος στην Α1 είχε 7,5 πόντους (76,6% βολές, 58,6% δίποντα, 30,8% τρίποντα), 2,4 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 18,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 8,1 πόντους (74% βολές, 46,2% δίποντα, 41,3% τρίποντα), 2,1 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε 22,3 λεπτά ανά αγώνα.

Η "μάχη" για το κλείσιμο της θέση "3" τελείωσε για τον Ολυμπιακό, με την προσθήκη του Ματ Λοτζέσκι και στον Πειραιά στρέφονται πλέον στην απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Στο λιμάνι περιμένουν την απάντηση του στην πρόταση που έχουν κάνει για πολυετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 200.000 ευρώ. Ο 19χρονος φόργουορντ βρίσκεται σε δίλημμα μεταξύ της φοίτησης στο κολέγιο του Τέξας, όπου φέτος έκανε τον πρώτο χρόνο σπουδών ή των πολύ καλών χρημάτων του Ολυμπιακού και της παρουσίας σε μία επαγγελματική ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Ο μεγάλος στόχος και όνειρο του Παπαπέτρου είναι το ΝΒΑ, για αυτό οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να πείσουν τον Παπαπέτρου πως δεν θα του κλείσουν το δρόμο προς το ΝΒΑ και πως μπορεί ακόμη και μέσω της παρουσίας του στην ομάδα να κερδίσει μία καλή θέση σε μελλοντικό ντραφτ και να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα