ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ίβκοβιτς: "Παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού με Μπάρτσα"

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πανέτοιμος στο Final 4 της Πόλης, όπως διαβεβαίωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα στην απόδοσή της εάν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

"Σήμερα ξεκινάει μεγάλη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, για το Φάιναλ Φορ, και για τις τέσσερις ομάδες. Πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη διοργάνωση. Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, μόνο με τον Παπαδόπουλο

έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, δεν είχαμε φιλικά", ανέφερε αρχικά στη media day των "ερυθρόλευκων" ο Σέρβος τεχνικός.

"Τώρα, επικεντρώνουμε στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια. Θα πρέπει να προσέξουμε σε διάφορους τομείς, όπως τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στις αναλογίες ασίστ/καλάθι. Έχει καλά ποσοστά ευστοχίας και δύο πολύ έμπειρους και καλούς παίκτες, τον Λόρμπεκ και τον Ναβάρο. Έχει δύο διαφορετικούς πόιντ γκαρντ, τον Χουέρτας, στη θέση «2» μετά τον Ναβάρο είναι ο Έιντσον. Υπάρχουν τρεις αριστερόχειρες παίκτες, ο Αυστραλός Ίνγκλις, και μια φροντ λάιν με μεγάλη εμπειρία, με κορυφαίο όλων τον Λόρμπεκ, που παίζει πολύ δυνατό παιχνίδι και μέσα και έξω. Με τέτοια ομάδα όπως η Μπατσελόνα σε σετ παιχνίδι δεν θα έχουμε πολλές ελπίδες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού", πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Ντούντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα