ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Υπάρχει περιθώριο..."

Ο Ολυμπιακός αναζητά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο ρόστερ του από τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως η ομάδα του έχει περιθώριο 15 ημερών, ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή προσθήκη.

"Ήταν ένα ματς που έτυχε να γίνει ανάμεσα σε δυο σημαντικά παιχνίδια. Δεν περίμενα να έχουμε καλή απόδοση. Ήθελα να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής και να παίξουμε εναντίον μιας καλής ομάδας. Μας βοήθησε ο τρόπος που έπαιξε ο Ίκαρος. Δεν είχαμε εύκολο απόγευμα.

Όσοι έπαιξαν έπρεπε να κάνουν καλύτερη δουλειά από ό,τι νόμιζαν πριν το ματς. Μπήκε και ο Κατσίβελης στο ροτέισον μετά τον τραυματισμό του ειδικά λόγω τη λειψανδρίας που έχουμε στα γκαρντ", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε για το αν είναι πιο δύσκολο ένα τέτοιο παιχνίδι ανάμεσα σε ντέρμπι:

"Είναι πιο εύκολο να το προετοιμάσεις αν προέρχεσαι από ήττα. Ξέραμε ότι θα κερδίσουμε, δοκιμάσαμε κάποια σχήματα με τον Περπέρογλου και τον Πάουελ στο 4, αλλά και με τρεις δημιουργούς. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και απέναντι στη ζώνη".

Οσον αφορά τα πριλήματα τραυματισμών ο Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε πως "ήταν πολλά μαζί. Λο, Πάουελ, Σερμαντίνι, Πρίντεζης, Κατσίβελης. Είναι φυσιολογικό όμως, όταν δεν ξεκουράζεσαι. Το θέμα είναι να βγεις αλώβητος. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που μας στοίχισε περισσότερο λόγω Μάντζαρη. Οταν προστεθεί έναν γκαρντ θα επιστρέψουμε στα γνωστά καλά επίπεδα".

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόκτηση του... αντί-Μάντζαρη: "Κοιτάμε παράλληλα δίνοντας το χρόνο που αρμόζει. Είναι σημαντικό να πάρουμε καλό παίκτη. Έχουμε 15 μέρες ακόμα περιθώριο. Θα κάνουμε την προσθήκη και ελπίζουμε να έχει το μικρότερο δυνατό κόστος".

Ο Δημήτρης Κατσίβελης από την πλευρά των παικτών ανέφερε πως "ήταν ένα ματς που έπρεπε να έχουμε συγκέντρωση. Ανάμεσα σε δυο σημαντικά παιχνίδι. Δεν ήμασταν δυνατοί στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν καλύτεροι στη συνέχεια και πήραμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα