ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούντιαι... "

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το "εμπόδιο" του ΚΑΟΔ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να συγχαίρει την ομάδα της Δράμας για την προσπάθειά της αλλά και να εκφράζει τα παράπονά του για την συμπεριφορά ορισμένων οπαδών των γηπεδούχων.

"Δεν πιστεύαμε ότι το ματς θα ήταν εύκολο γιατί η Δράμα και καλή ομάδα αλλά και η αλλαγή προπονητή πάντα βοηθά μια ομάδα. Ο κύριος Μάρκοβιτς δουλεύει πολύ καλά.

Η Δράμα είναι μια ομάδα πλέι οφ. Εμείς είχαμε μια μέρα να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε. Ήμασταν αργοί στην άμυνα και στις περιστροφές, αλλά στο τέλος κερδίσαμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να χάρηκε το παιχνίδι και να εκτονώθηκε κι από το θέαμα που είδε κι από τις βρισιές που έριξε. Καταλαβαίνω ότι είμαστε επαγγελματίες και είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε κι αυτά τα πράγματα, αλλά κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται", δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Πέρο Αντιτς από την πλευρά του δεν δεν παρέλειψε να "συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη αλλά και τον ΚΑΟΔ για το εξαιρετικό του παιχνίδι. Εμείς ήμασταν λίγο κουρασμένοι από τα ταξίδια και ίσως λίγο να χαλαρώσαμε, αλλά στο τέλος κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα