ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Συνεργασία με Douskas Doors

Σε κοινούς δρόμους θα βαδίζουν ο Ηλυσιακός και τα καταστήματα «DOUSKAS DOORS», καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.

ΚΑΕ Ηλυσιακός και τα καταστήματα «DOUSKAS DOORS» ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013.

Τα καταστήματα «DOUSKAS DOORS» θα είναι «Βασικός Χορηγός» της ΚΑΕ, σε μια προσπάθεια αλληλοϋποστήριξης στην

κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Tα καταστήματα ειδικεύονται στις πόρτες ασφαλείας και τα κουφώματα αλουμινίου και θα τα βρείτε στο Παγκράτι, Φορμίωνος 88, και στο Γαλάτσι, Λεωφόρο Βεΐκου 24.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής τα μέλη του συλλόγου και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας θα δικαιούνται έκπτωση στις υπηρεσίες που θα τους παρέχουν τα καταστήματα.

Προφίλ DOUSKAS DOORS

Τα καταστήματα «DOUSKAS DOORS» ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στην Πρέβεζα το 1982. Στην Αθήνα δραστηριοποιούνται από το 2006 στο Γαλάτσι ενώ το 2009 ξεκίνησε να λειτουργεί και το δεύτερο κατάστημα στην περιοχή του Παγκρατίου.

Έχουν συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου ενώ η εμπειρία στη τοποθέτηση πορτών ασφαλείας και κουφωμάτων αλουμινίων είναι μεγάλη. Επίσης η εταιρία αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση διαμερισμάτων ενώ έχει προχωρήσει και στην παραγωγή δικής της πόρτας ασφαλείας με υψηλά στάνταρ κατασκευής και σε πολύ προσιτές τιμές", αναφέρει η ανακοίνωση του Ηλυσιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα