ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Η Ευρωλίγκα ξεκινά από το μηδέν"

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Καβάλα δεν ενδείκνυται για περαιτέρω σχολιασμό, μιας και το τελικό σκορ τα λέει όλα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο ματς απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ (27/12) και τόνισε ότι η Ευρωλίγκα ξεκινά από το μηδέν.

"Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν σοβαροί σήμερα κι αυτό φαίνεται από τη διαφορά στα ριμπάουντ και στις ασίστ. Ίσως το γεγονός ότι η διαφορά πήγε

από το πρώτο ημίχρονο στους 30 πόντους δεν μας έδωσε κίνητρο στην επανάληψη, η Καβάλα έβαλε νέα παιδιά που το μέλλον τους ανήκει και άλλαξαν λίγο οι ισορροπίες. Δεν υπάρχουν πολλά να σχολιάσουμε για το παιχνίδι, θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην Καβάλα", είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Όσο για το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ, ο 47χρονος προπονητής είπε πως "η Κάχα Λαμποράλ άλλαξε προπονητή κι εδώ κι ένα μήνα έχει αλλάξει η ψυχολογία της κι εμείς καλούμαστε να κερδίσουμε τρεις συνεχόμενες φορές τον δεύτερο του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτό δεν είναι εύκολο και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Η Ευρωλίγκα ξεκινά από το μηδέν".Από τη μεριά του ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε πως: "παίζαμε έναν ημιτελικό σήμερα, δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο κι αυτό κάναμε και σήμερα. Μπήκαμε δυνατά από το ξεκίνημα και δε δώσαμε κανένα δικαίωμα στην Καβάλα. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά νομίζω ότι γενικότερα ήμασταν πολύ σοβαροί και δώσαμε και θέαμα στον κόσμο που ήρθε σήμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα