ΤΟΥΡΚΙΑ | "Δια πυρός και σιδήρου" η Φενέρ, εύκολα η Γαλατά

Μόνο εύκολο έργο δεν είχε η Φενερμπαχτσέ απέναντι στην Αντάλια, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 83-86, χάρη σε ένα τρίποντο του Μπαρίς Ερμίς, για την 12η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Αντάλια και Φενέρ συμβάδιζαν στο σκορ καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, με τους παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι να μην μπορούν να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας. Τελικά στο τέλος μίλησε η εμπειρία και η ψυχραιμία της Φενέρ, η οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, μιας και σημείωσε 23 πόντους,

ενώ ο Μάικλ Μπατίστ είχε έξι πόντους και ο Ρομέιν Σάτο σημείωσε επτά πόντους. Από την Αντάλια ξεχώρισε ο Τζερμαρέο Ντόρσεϊ - Ντέιβιντσον με 22 πόντους.

Η Γαλατασαράι δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Γκάζιαντεπ στην 12η στροφή του τουρκικού πρωταθλήματος και πήρε τη νίκη με 84-66.

Ο Μίλαν Μάτσβαν και ο Σενκ Ακιόλ ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από τους νικητές με 15 πόντους έκαστος, ενώ για την Γκάζιαντεπ πρώτος σκόρερ ήταν ο Αϊζάια Σουάν με 15 πόντους και τον ακολούθησε ο πρώην "ερυθρόλευκος" Τζόι Ντόρσεϊ με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Αντάλια-Φενερμπαχτσέ 83-86

Χατσετέπε-Μπάνβιτ 70-91

Γαλατασαράι-Γκάζιαντεπ 84-66

Τουρκ Τέλεκομ - Ανκάρα 55-89

Keywords
Τυχαία Θέματα