ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Ευχαριστούμε τους φιλάθλους"

Ο Ολυμπιακός πήρε τη ν πρώτη του νίκη στο φετινό Top-16 της Ευρωλίγκα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση της ομάδας του όσο και από την προσέλευση του κόσμου στο ΣΕΦ.


"Προσέλκυσε πολύ κόσμο αυτό το ματς και πρέπει να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό στο Τοp-16 και κερδίσαμε αυτό με την Μπεσίκτας

γιατί παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ιδίως στους τρεις Αμερικανούς περιφερειακούς, τον Τζέρελς, τον Γιούιν και τον Κρίστοφερ. Αποκόψαμε αυτούς τους τρεις από το παιχνίδι της Μπεσίκτας και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί, αλλά σε κάθε περίπτωση η νίκη είναι πολύ σημαντική", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Εχουμε ένα δύσκολο ματς στην Βαρκελώνη και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν τρεις αήττητες ομάδες, όπως είναι η Κίμκι, η Σιένα και η Κάχα που δεν συγκαταλέγονταν στα φαβορί και αυτό δείχνει το επίπεδο του ανταγωνισμού στον όμιλο μας. Θεωρώ όμως ότι έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο ματς. Αλλωστε έχω πει ότι μπορούμε να νικήσουμε σε οποιαδήποτε ομάδα. Εννοείται πως δεν πρέπει να χάσουμε στο ΣΕΦ. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι μπορούμε να νικήσουμε σε οποιαδήποτε έδρα της Ευρώπης. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, θα προστεθεί και ο Σερμαντίνι. Οποιος μπαίνει μέσα είναι έτοιμος, όπως για παράδειγμα ο Σλούκας που μας βοήθησε πολύ ενώ δεν είχε παίξει καθόλου με την Κάχα".

Keywords
Τυχαία Θέματα