ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: «Δύσκολο το timing του ταξιδιού» (video)

Για τη... δυσκολία του ταξιδιού του Ολυμπιακού στην Βραζιλία εν όψει των διπλών αναμετρήσεων για το Διηπειρωτικό Κύπελλο κόντρα στην Πινέιρος Σκάι στις 4 και 6 Οκτωβρίου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου των «ερυθρόλευκων» ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος ευχήθηκε η ομάδα του φτάσει μέχρι το Μιλάνο και το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

«Χαίρομαι που η Airfasttickets θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι. Είναι δύσκολο

το timing του ταξιδιού. Εύχομαι να κάνουμε πολλά ταξίδια και να φτάσουμε ως το Μιλάνο», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των Πειραιωτών.

Για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι Βραζιλιάνοι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: «Δεν έχω εικόνα για την ατμόσφαιρα. Όσοι γνωρίζουν την ψυχοσύνθεση των Βραζιλιάνων. Είναι πολύ δυνατοί στον ομαδικό αθλητισμό. Το πρωταθλήμα τους είναι σε εξέλιξη. Έχει 10 νίκες και 8 ήττες. Με δυσκολία βρίσκουν οι συνεργάτες μου πληροφορίες».

«Οπουδήποτε θα έχει κόσμο είναι καλύτερα. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να το συζητήσω εγώ. Είναι μία πληγή για τους ανθρώπους που παίρνουν διαρκείας. Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος;», απάντησε ο Έλληνας κόουτς, όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή της τιμωρίας των κεκλεισμένων των θυρών με εκείνη της αλλαγής της έδρας.

Για τη φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού είπε: «Εμείς καλώς η κακώς είχαμε Έλληνες διεθνείς, συνολικά πέντε όπως τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Περπέρογλου, Σλούκα και Κατσίβελη που ήταν στην προετοιμασία της ομάδας, συν δύο όπως τους Λοτζέσκι που τραυματίστηκε στην προετοιμασία με το Βέλγιο, αλλά και τον Μπέγκιτς με την Σλοβενία που προστέθηκε τελευταίος στο ρόστερ μας. Όλα αυτά ήταν και είναι λογικό να έχουν επηρεάσει την ομάδα. Δεν έχει καμία σχέση το πόσο έχει προετοιμαστεί ο ένας με τον άλλον. Υπάρχει ανομοιομορφία σε αυτό, καθώς ο βαθμός ετοιμότητας του καθένα είναι διαφορετικός. Θέλει δουλειά ώστε να βρεθούν όλοι οι παίκτες μας στην ίδια φόρμα. Ο Πριντεζης έχει παίξει για παράδειγμα 15 ματς παραπάνω από τον Ντάνστον. Η κάθε προπόνηση από εδώ και πέρα είναι σημαντική. Είναι απαιτητικό το ξεκίνημα, με δυνατά ματς, καθώς με το που γυρίσουμε από την Βραζιλία έχουμε Κύπελλο, Πρωτάθλημα με πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και Ευρωλίγκα απέναντι στην Μάλαγα στο ΣΕΦ.

Τέλος, ανέφερε: Στον ομαδικό αθλητισμό πρέπει πάντα να κατεβαίνεις για να κερδίσεις. Όσο, λοιπόν, για το αν αντιμετωπίζουμε με κίνητρο και θέληση το να κατακτήσουμε το "Διηπειρωτικό" τρόπαιο, θα σας απαντήσω στο ότι είδατε την μαχητικότητα μας μέχρι τέλος και στο Rixos Cup. Είδατε το πόσο πάλεψε η ομάδα μέχρι τέλους για να κατακτήσει το τρόπαιο, το οποίο ήταν απλώς ένα τουρνουά φιλικών αγώνων. Έχουμε κίνητρο να κατακτήσουμε το Intercontinental Cup και τον θέλουμε αυτόν τον τίτλο. Η αλήθεια είναι πως οι ομάδες που κάνουν μεγάλα ταξίδια το πληρώνουν. Κάτι τέτοιο το έπαθε και η Σιένα πέρσι αν θυμάσται. Σίγουρα μας απασχολεί η διαφορά ώρας, καθώς τα ταξίδια που θα κάνουμε θα είναι μεγάλα και πρέπει και να συνέλθουμε τόσο όταν φτάσουμε, όσο και όταν γυρίσουμε, διότι έχουμε να δώσουμε, όπως είπα, μεγάλες και σημαντικές αναμετρήσεις».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα δημοσίευσε και το σχετικό video από την συνέντευξη Τύπου στo επίσημο κανάλι της στο Youtube:

Keywords
Τυχαία Θέματα