«Ήθελα να πιάσω τον Κασιδιάρη από τον λαιμό»

11:32 1/10/2013 - Πηγή: AEK365

Συμμετοχή στελέχους της Χρυσής Αυγής σε κυκλώματα εκβιαστών, που επιχειρούν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους νυχτερινά κέντρα στη Συγγρού, αλλά και οδηγίες βουλευτών «να εξαφανιστούν» τα τάγματα εφόδου ώστε να μη λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, είναι μερικά από τα στοιχεία που προκύπτουν από τους αποκαλυπτικούς τηλεφωνικούς διαλόγους στελέχους του κόμματος από τον Πειραιά

και συγγενούς του Γιώργου Ρουπακιά, που κατέγραψε η Αντιτρομοκρατική μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Σε αυτούς εμφανίζεται ο Ρουπακιάς να επιρρίπτει ευθύνες στη σύζυγό του για την επιβαρυντική κατάθεσή της και το πώς συμπεριφέρθηκε μετά το φονικό, και να εκφράζει ανησυχία για την κράτησή του στις φυλακές Μαλανδρίνου.
Συγγενείς του Ρουπακιά επικρίνουν τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας: «Ηθελα να τον πιάσω από τον λαιμό (σ.σ. τον Κασιδιάρη) και να του πω: Ρε κερατά μου, ποιος τους εκπαίδευσε γι' αυτό το θέμα, ποιος τους είπε να γίνονται δολοφόνοι. Εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή τούς απαρνείσαι. Εγώ, αν ήμουν στη θέση του Γιώργου, θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει και ας πέθαινα. Θα άνοιγα το στόμα μου και θα τα έλεγα με το νι και με το σίγμα και ας με σκοτώνανε. Αλλά θα τους ξεφτίλιζα, θα τους έβγαζα, θα τους ξεμπρόστιαζα».
Επίσης, το υψηλόβαθμο στέλεχος του Πειραιά, που κατηγορείται για εγκληματικές επιθέσεις, αναφέρει: «Ο Λαγός μού είπε "μην ανέβεις" μου λέει... Γιατί κάποιος, μου λέει, μιλάνε μέσα από τα γραφεία και θα σε κάψουνε, μου λέει σίγουρα. Εχεις δώσει και πολλά OK. Εχεις φανεί και πολύ. Και θέλουν να σου κάνουν ζημιά, μου λέει. Να το ξέρεις».
Στις 7.30 το απόγευμα της 23ης Σεπτεμβρίου, ο Ν. Α. (Α) συνομίλησε με την Π. Κ. (Β) για πέντε λεπτά. Β: Ελα, Νίκο. Α: Ελα. Β: Ελα. Α: Για πες. Β: Τι να πω. Βλέπω τα χάλια σας. Α: Ποια χάλια μας, ρε; Τα μισά από αυτά είναι ψέματα.
Β: Ναι, και τα βίντεο που δείχνει, τι είναι ψέματα; Α: Ποια βίντεο; Β: Που δείχνει εδώ τα παλιά του Παντελεήμονα; Που δείχνει εδώ του Μελιγαλά τα ρεζιλίκια; Που έδειξε μόλις τώρα το βίντεο της δολοφονίας; Α: Πού ρε; Β: Στον Alpha. Α: Δεν πειράζει, Να σου πω, τι έγινε, τι άλλα;
Β: Τίποτα, εδώ με τη Μαριχίνα κάθομαι και τη μαμά. Α: Το πατουσάκι; Κάτω; Β: Ναι, πολύ κάτω. Α: Πρόνοια; Β: Εχει πάει (δεν ακούγεται καθαρά) να παίξει προπό. Κάτω, απέναντι από τη γιαγιά της• φίλα.
(Η επαφή μιλάει με μια γυναίκα και τη ρωτάει «το χέρι του Νίκου ήταν αυτό;») Α: Τι; Β: Εδειξε τον (δεν ακούγεται καθαρά) και έλεγα μήπως ήταν το χέρι σου.
Α: Ναι, τον Alpha βλέπω κι εγώ. Τι βλέπεις;
Β: (Λέει κάτι που δεν ακούγεται καθαρά. Σαν να μιλάει και με αυτήν που είναι δίπλα της.) Α: Μμμ; Β: Εδειξε ένα γυμνό μπράτσο. Α: Ε, το δικό μου θα ήταν. Αμα ήταν πολύ μεγάλο. Β: Ε, τον μαίανδρο είχε. Α: Δεν έχω μαίανδρο. Εχω σβάστικες.
Β: Ε, τις σβάστικες και λέω τον μαίανδρο. Ε, τα μπερδεύω αυτά τα δυο. Δεν τα ξέρω. Εχει πάει κάτω ο μικρός και παίζει μπάλα. Στη Μυρώνεια. Αλλά την ψιλοπήρε πρέφα η μικρή και λέμε ότι τον έχουμε αφήσει στον παππού τον Γιάννη. Η γιαγιά γιορτάζει αύριο και η αδερφή σου.
Α: Αααα.
Β: Λοιπόν, άλλη μια φόρμα που του πήρε η θεία η Ολυμπία, που κάτι γράφει πίσω στον κ... Εχει πάει κάτω και παίζει μπάλα. Μα μου λες για χρυσαφικό και είναι μπροστά η μάνα σου. Τι θες να σου πω, ρε Νίκο; Πήγαινε και σήκωσε το κοσμηματοπωλείο;
Α: Ναι, μόνο την ημέρα. Τι 'ναι αυτό;
Β: Ε, τελειώνω δεν έχω πρόβλημα. Κόσμημα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι.
Α: (Μιλάει ταυτόχρονα με την επαφή και δεν ακούγεται καλά.)
Β: Ελπίζω τα παπούτσια να κάνουν του μικρού. Γιατί δεν θα μπορούμε να τα... Α: Μετά θα τα ξαναστείλω πάλι. Β: Να τα γυρίσουμε πίσω. Α: Μπορούμε, εγώ κανονίζω. Β: Τέλος πάντων. Α: Για τα... τώρα... πάνω με γραφεία... αν ψηφιστεί και τη βγάλουν εκτός νόμου τώρα, 43 άτομα τα μέλη μπαίνουμε μέσα, έχουμε δεν έχουμε κάνει τίποτα,
Β: Δεν μπορούν να την κατεβάσουνε.
Α: Τι;
Β: Δεν μπορούν να κατεβάσουν τη Χρυσή Αυγή. Νόμιμο κόμμα είναι.
Α: Τίποτα δεν είναι νόμιμο. Αν τη βγάλουνε παρακρατική, τελείωσε. Είναι αυτό που ψηφίζουν τώρα. Αν το ψηφίσουν βγαίνουμε εκτός νόμου και μπαίνουμε 43 άτομα μέσα. Ο Λεφτές, ο Τσιφ και τα υπόλοιπα μέλη. 30 άτομα είμαστε τα μέλη τώρα, χωρίς βουλευτές, από όλη την Ελλάδα. Αμα τη βγάλουν εκτός νόμου, τελειώσαμε.
Α: Πωπώ, έλα να κοπείτε τώρα, γιατί τη μάνα σου τη βλέπω να στενοχωριέται, είναι ήδη πολύ χάλια. Β: Τι έχει; Α: Τι να έχει, ρε συ Νίκο; Τον πατέρα σου να δεις. Ζωντανό πτώμα είναι. Β: Why? Α: Ελα, μη με εκνευρίζεις τώρα! Β: Πωπώ, δεν μιλάω με σένα, εντάξει; Μη μου πρήζεις τα αρχ... Αλλο, τελείωσε. Αμα δε σ' αρέσει, πήγαινε αλλού, απλά είναι. Α: Ε, δεν μ' αρέσει, εντάξει; Β: Δεν θα κάτσω να ασχολούμαι και πολύ μαζί σου. Α: Ωραία, έλα γεια. Β: Γεια.

Πηγή: kathimerini.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα