ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | "Αδικούν το ελληνικό μπάσκετ τα άδεια γήπεδα"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως οι ομάδες δεν ήταν έτοιμες ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θάνατο του Φίλιππου Συρίγου, ο οποίος όπως είπε επισκίασε το παιχνίδι.

"Κανείς δεν περίμενε ποιότητα και συνεργασίες. Θύμισε ένα παιχνίδι στο Σπόρτιγκ που το σκορ ήταν αντίστοιχο. Ζητώ την κατανόησή σας γιατί οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, έχουν πολλούς τραυματίες και αυτή η εικόνα του άδειου γηπέδου που αδικεί το ελληνικό μπάσκετ έπαιξε το ρόλο της. Είχαμε ένα καλό απόγευμα όσον αφορά το αποτέλεσμα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Η χρονιά είναι δύσκολη κι απαιτητική", τόνισε.

Όσο για

τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, τόνισε: "Τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ οφείλονται στη μεγάλη αστοχία. Στο πρώτο μέρος είχαμε 11 χαμένα ριμπάουντ. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε και το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε".

Επίσης, αναφέρθηκε στην απώλεια του Φίλιππου Συρίγου. "Και τη διεξαγωγή και την έκβαση του αγώνα επισκιάζει ο θάνατος του Φίλιππου Συρίγου. Για όλους όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ είναι μεγάλη απώλεια. Είναι από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο μπάσκετ τα τελευταία 40 χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα