Ολυμπιακοί αγώνες | Αμφίβολος για τους Ολυμπιακούς ο Πάρκερ

Την έγκριση ένος ειδικού οφθαλμίατρου περιμένει ο Τόνι Πάρκερ ώστε να πάρει το "πράσινο" φως για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο τραυματισμός του άσου των Σπερς στο μάτι ήταν πολύ

πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις και πλεόν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ δεν είναι σίγουρο αν θα έχει στην διάθεσή του τον Πάρκερ.

Ο Τόνι Πάρκερ μίλησε στην ιστοσελίδα "RMCSport" για την περιπέτεια της υγείας του.

"Όταν έδωσα την συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (22/06) δεν ήξερα ότι η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή. Έκανα επιπρόσθετες εξετάσεις και οι γιατροί βρήκαν κομμάτι γυαλιού, που είχε διεισδύσει στο 99% του ματιού. Μπορώ να πω πως παραλίγο να έχανα το μάτι μου", δήλωσε αρχικά ο Πάρκερ και συνέχισε λέγοντας

"Επειτα από αίτημα των Σπερς θα επιστρέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 5 Ιουλίου. Δεν έχω το δικαίωμα να ταξιδέψω πριν από την συγκεκριμένη ημερομηνία. Θα επισκεφτώ έναν ειδικό γιατρό στην Νέα Υόρκη, ο οποίος θα κρίνει αν θα μπορέσω να δώσω το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Οι Σπερς είναι πολύ ανήσυχοι. Βάσει των αποτελεσμάτων, μπορεί να τους καταλάβει κανείς. Η απόφαση δεν εξαρτάται από εμένα πια, αλλά απ' τον ειδικό και απ' τους Σπερς".

Στο τέλος ο Πάρκερ τόνισε ότι όλη αυτή η ταλαιπωρία με τον τραυματισμό του στο μάτι, ήταν για εκείνον ταπεινωτική καθώς ήταν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και κάθε δύο ώρες που έβαζαν και διαφορετικά φαρμακευτικά σκευάσματα στο μάτι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα