ΡΩΣΙΑ | "Δεν είναι ούτε ο Ναβάρο, ούτε ο Σπανούλης, ο Οχαγιόν..."

Στην αντεπίθεση πέρασε η Λοκομοτίβ Κουμπάν για τον Γιόγκεβ Οχαγιόν, με την ρωσική ομάδα να ξεκαθαρίζει ότι δεν γνώριζε ότι ο παίκτης είχε συμβόλαιο με την Μακάμπι και ότι δεν είναι ούτε ο Σπανούλης, αλλά ούτε και ο Ναβάρο για να κάνουν κόλπα για να τον αποκτήσουν.

Το απόγευμα του Σαββάτου (23/04), ο Οχαγιόν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Λοκομοτίβ, μη έχοντας ενημερώσει την Μακάμπι (με την οποία έχει συμβόλαιο) γι’ αυτή του την κίνηση. Η απόφαση του Οχαγιόν προκάλεσε την αντίδραση της ισραηλινής

ομάδας και την Κυριακή (24/04) είχαμε την δημοσιοποίηση των απόψεων ανθρώπων της Λοκομοτίβ μέσω από των ρωσικών ιστοσελίδων.

"Ο παίκτης μας προτάθηκε και είχαμε την εντύπωση ότι ήταν ελεύθερος. Τον είδαμε και αποφασίσαμε ότι μας κάνει για αυτό και υπογράψαμε μαζί του. Τις τελευταίες μέρες λάβαμε έγγραφα που δείχνουν ότι ο Οχαγιόν έχει συμβόλαιο για την περίοδο 2012-13 και θα υπάρξουν νομικές συνέπειες. Δεν το ξέραμε, εξαπατηθήκαμε από τον ατζέντη του, δεν μας αρέσει αυτό και δεν θέλουμε να έρθουμε σε δικαστική κόντρα με την Μακάμπι. Δεν θέλουμε οι ομάδες να μιλούν με δεσμευμένους παίκτες πίσω από την πλάτη των συλλόγων που ανήκουν. Με όλο το σεβασμό στον Οχαγιόν, δεν είναι ούτε ο Ναβάρο, ούτε ο Σπανούλης για να παλέψουμε να τον φέρουμε με αυτό το τρόπο στην Κουμπάν. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέραμε πριν έρθει σε μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα