ΟΦΗ | Με όνειρα η παρουσίαση του ΟΦΗ

Με λαμπρότητα και με στόχους σε βάθος τριετίας έγινε η παρουσίαση του νέου ΟΦΗ. αφήνοντας μια νότα αισιοδοξίας πως κάτι αλλάζει στην ομάδα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης ήταν αυτός που πήρε πρώτος τον λόγο, ο οποίος είπε:

"Στην έναρξη αυτού του πρωταθλήματος στηριζόμαστε σε νέα παιδιά που θα δημιουργήσουν ένα κορμό για τα επόμενα χρόνια. Είμαι της λογικής να μην γίνεται ποτέ κάτι πρόχειρο. Σε αυτό ρόλο έπαιξε και ο προπονητής.

Στόχος είναι ο ΟΦΗ να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την κατηγορία και όταν ευδοκιμήσουν οι συνθήκες να πάει για κάτι παραπάνω. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε μια ομάδα που είτε χάνει είτε κερδίζει θα μένουμε ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να συνεχίσουν να είναι μαζί μας και τα επόμενα χρόνια.Σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση του ΟΦΗ έχει παίξει και η οικογένεια Οικονόμου που είναι δίπλα στην ομάδα. "

Στην συνέχεια δόθηκε δώρο μια φανέλα στον Γιάννη Οικονόμου που είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Galaxy, ενώ κλείνοντας ο Γιάννης Δάνδαλης υποστήριξε πως: "Σε καθε καράβι θελεις και ένα καλό καπετάνιο. Είναι χαρά μας που έχουμε μαζί μας τον Φώτη Τακιανό που θα είναι ο τεχνικός μας για τα επόμενα 3 χρόνια."

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Φώτης Τακιανός ο οποίος δήλωσε:

"Δημιουργηθηκε μια ομάδα που είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς και άψογης συνεργασίας. Αυτό που με έσπρωξε ήταν πως η ομάδα δημιουργήθηκε κάτω από ένα όραμα. Ένα όραμα ρεαλιστικό που έχει στόχο ως την καταξίωση στην κατηγορία και επόμενος στόχος είναι να βγάλουμε νέους αθλητές και μετά ο επόμενος ρεαλιστικός στόχος είναι να κοιτάξουμε την άνοδο. Αυτό που θέλουμε είναι να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα. Έχουμε ένα μπάτζετ που επιβαλλόταν βάση των συνθηκών. Η ομάδα παρά το χαμηλό μπάτζετ έχει στόχους. Με αρχή το παιχνίδι του Σαββάτου ξεκινάμε για ότι καλύτερο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους μας να είμαστε υγιείς για να προσφέρει ο καθένας από το πόστο του. Εγώ αντιμετωπίζω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπου στόχος είναι η νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας και την επιτροπή για τις προσπάθειες που καταβάλανε και την εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Το όνομα της φανέλας είναι βαριά και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να την οδηγήσω για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ευχή μου είναι να νιώσουμε περισσότερες χαρές απ'οτι στεναχώριες. Αυτή η ομάδα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι να βρεθεί κάποια στιγμή στην Α1."

Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των παικτών.

Ο Βασίλης Βαγενάς θα φοράει την φανέλα 4

Ο Πάρης Μάρτζος το 5

Ο Χριστόφορος Ραζής το 6

Ο Τάσος Τραιανός το 7

Ο Απόλλωνας Δεληγιώργης το 8

Ο Τζόρτζεβιτς το 9

Ο Χάρης Πλιούκας το 10

Ο Γιάννης Καραγκιολίδης το 11

Ο Σπύρος Γρύλλης το 12

Ο Δημήτρης Σταθάκης το 13

Ο Γιούσεφ Κυρίτσης το 14

Ο Γιάννης Τόζιος το 15

Έπειτα από την παρουσίαση τον λόγο πήρε ο αρχηγός Τάσος Τραϊανός, ο οποίος είπε:

"Να ευχηθώ υγεία πάνω απ'όλα. Ξεκινάμε την χρονιά το Σάββατο θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει. Ο σύλλογος βγάζει υγεία προς τα έξω. Εμείς από την πλευρα μας θα δώσουμε το 100% και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει."

Ο Βασίλης Βαγενάς πρόσθεσε:

"Επιστρέφω σε γνώριμα εδάφη και είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι σε μια ομάδα με ριζική ανανέωση. Είμαι ο μεγαλύτερος και αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και εύχομαι να έχουμε υγεία όλη την χρονιά.Υπάρχει πολύ ταλέντο και εύχομαι να τραβήξουμε τον κόσμο στο γήπεδο Αν περάσεις μια φορά από τον ΟΦΗ είσαι πάντα ΟΦΗ."

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς ο οποίος τόνισε:

"Να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Δουλεύουμε πολύ καλά στην προπόνηση και καλά και είναι σίγουρα πως αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά.

Πηγή:gentikoule.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα