Ο Ερμής και το δικό του αήττητο σερί...

Η γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού έκανε ρεκόρ Γκίνες με τις 91 συνεχόμενες νίκες του και στην ΕΣΚΑΝΑ υπάρχει μια ανδρική ομάδα, που έχει αρχίσει το δικό της εντυπωσιακό σερί!

Πρόκειται για τον Ερμή Πειραιά, που έφτασε στις 18 συνεχόμενες νίκες και αρνείται να χάσει. Είναι αήττητος στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΣΚΑΝΑ και δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει. Αλλωστε δεν έχει αντίπαλο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και αν νικήσει στις 2 Μαρτίου την Καστέλα

στα Καμίνια, παίρνει και μαθηματικά το εισιτήριο για τη Β' ΕΣΚΑΝΑ! Επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Το superbasket.gr βρέθηκε στο "Σαλπέας" και παρακολούθησε την άνετη επικράτηση του Ερμή απέναντι στον Πειραϊκό και ο Γιώργος Συμιακός μίλησε για... όλα. Για την ως τώρα πορεία, το εντυπωσιακό σερί, την άνοδο στη Β' ΕΣΚΑΝΑ.
Είδαμε μία πολύ καλή εμφάνιση απο τον Ερμή Πειραιά με αντίπαλο τον Πειραικό. Πού θα σταματήσετε;

«Συνεχίζουμε δυνατά , δουλειά και πάλι δουλειά . Κοιτάμε μπροστά , προσπαθούμε να τερματίσουμε αήττητοι . Μεγάλος μας στόχος είναι η άνοδος αλλα θέλουμε να τερματίσουμε και αήττητοι στην κατηγορία».

Πιστεύεις ότι θα επιτευχθεί αυτό στο τέλος ;

«Αν συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε τώρα , ναι . Συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» .

Μιάς και είσαι απο τα νέα παιδιά της ομάδας , τι πιστεύεις για τον Ερμή Πειραιά και τη συνέχεια του συλλόγου ;

Πιστεύω ότι θα ανέβει κατηγορία . Του χρόνου θα είμαστε στη ΄Β ΕΣΚΑΝΑ , ο πρόεδρος και ο προπονητής έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να ανέβει η ομάδα και πιστεύω και θέλω να πιστεύω οτι θα συνεχίσει και του χρόνου να κάνει πρωταθλητισμό».

Στο επόμενο παιχνίδι παίζετε εκτός έδρας με την Καστέλλα ..

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Καστέλλα είναι πολύ καλή ομάδα . Εμείς θα μπούμε όπως μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι , πάμε για τη νίκη και πιστεύω να τα καταφέρουμε και να συνεχίσουμε τις νίκες ως το τέλος» .

Keywords
Τυχαία Θέματα