Ίβκοβιτς: "Έτοιμοι στην Ευρωλίγκα"

Ο Ολυμπιακός πέρασε στο τελικό του κυπέλλου, όπου και θα αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλό του Παναθηναϊκό και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εστίασε στα θετικά και στα αρνητικά της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

"Όπως είναι η διοργάνωση του Κυπέλλου, είπα συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση στον τελικό. Σίγουρα θέλαμε ένα πιο δυνατό παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα έδειξε σοβαρή στο παιχνίδι. Το πρώτο θετικό είναι ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος

είναι μετά δύο μήνες στο παρκέ.Ο Τζόι Ντόρσεϊ ο οποίος σε 30 μέρες έπαιξε 10 ματς, ξεκουράστηκε. Και το τρίτο το ότι ο Πρίντεζης δεν έχει κάτι σοβαρό. Καλύψαμε την θέση του Πρίντεζη με τον Χάινς στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο με τον Παπανικολάου και τον Κέσελ", δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Μας περιμένουν πάρα πολλά παιχνίδια, πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη στην Ευρωλίγκα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει. Ο Βασιλόπουλος προσπάθησε πάρα πολύ μέσα στον Γενάρη, αλλά καλύτερα να μιλήσετε με τον γιατρό. Έχει κάποιο οστικό οίδημα γιατί χτύπησε κόκκαλο με κόκκαλο. Μετά από τόση μεγάλη προσπάθεια, αυτό το παιδί χρειάζεται και τύχη και ελπίζω σε δέκα μέρες να τον έχουμε πάλι κοντά μας".
Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους από την πλευρά των παικτών σημείωσε πως "είδαμε το παιχνίδι σοβαρά.Θέλουμε το Κύπελλο και προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Ξέρουμε ότι γίνονται εκπλήξεις στον θεσμό και έτσι παίξαμε σοβαρά, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα και νομίζω η εικόνα του ματς ήταν δίκαιη.

Keywords
Τυχαία Θέματα