ΝΟΤΟΣ | Πάνοπλος ο Ιωνικός κόντρα στη Λιβαδειά

Ο Ιωνικός υποδέχεται (25/11, 17.00) την Λιβαδειά στην 6η στροφή του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου του Νότου της Γ' Εθνικής και η προετοιμασία της ομάδας της Νίκαιας κυλάει χωρίς προβλήματα.


Ο Ιωνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς το απουσιολόγιο του προπονητή του, Δημήτρη Μισιακού παραμένει λευκό. Κάτι που σημαίνει πως ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας αναμένεται

να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του στην αναμέτρηση με την Λιβαδειά. Επίσης, ο Δημήτρης Μισιακός είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του από το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι (22/11) που έδωσε ο Ιωνικός με το Ιλιον.

Βέβαια στον Ιωνικό "ποντάρουν" πολλά και στη δύναμη της έδρας τους, καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν αποδείξει επανειλημμένα πως αποτελούν τον έκτο παίκτη του συνόλου του Δημήτρη Μισιακού. Στο πλαίσιο αυτό οι φίλαθλοι του Ιωνικού αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο κλειστό του Πλάτωνα και να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες της αγαπημένης τους ομάδας για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Λιβαδειά και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα μίας αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα