ΝΟΤΟΣ | Κορωπί: Ολα καλά με Εμίρη

Εξιτήριο πήρε ο Ηλίας Εμίρης, έπειτα από την περιπέτεια υγείας του και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, οπότε οι... καρδιές των ανθρώπων του Κορωπίου μπορούν να πάνε στη θέση τους!

Ο έμπειρος "μπόμπερ" του Κορωπίου στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος πριν από μερικές ημέρες, όταν και αισθάνθηκε δυνατούς πόνους στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Αιτία του περιστατικού; Απόστημα που δημιουργήθηκε από την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε ο Εμίρης το καλοκαίρι και από

αυτό προκλήθηκε περιτονίτιδα. Ετσι, έπρεπε εσπευσμένα να διαβεί εκ νέου το κατώφλι του χειρουργείου και να καθαριστεί το υγρό στην κοιλιακή χώρα.

Οπερ και εγένετο... Ολα πήγαν καλά, η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και ο χαρισματικός γκαρντ του Κορωπίου μετά έξι ημέρες πήρε εξιτήριο και επέστρεψε... επιτέλους σπίτι!

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επάνοδο στα παρκέ με την "αυγή" του 2014, με τον ίδιο ωστόσο να θέτει στόχο την επιστροφή του στη δράση πριν απ' τα Χριστούγεννα! Βέβαια, αυτό είναι το λιγότερο, αφού εκείνο που προέχει είναι η υγεία του...!

Keywords
Τυχαία Θέματα