ΝΟΤΟΣ | Γιαννιώδης: «Η εμπειρία μας έδωσε τη νίκη»

Ο Παπάγος έφυγε με το «διπλό» από την Καλαμάτα με τον Γιώργο Γιαννιώδη, ο οποίος τελείωσε το ματς με 20 πόντους, να εξηγεί πως η ομάδα του κατάφερε να «αποδράσει» από μια δύσκολη έδρα.

Ο σέντερ του Παπάγου μίλησε για την αναμέτρηση στην Καλαμάτα εξηγώντας που κρίθηκε το παιχνίδι. «Ήταν ένα κακό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες .Πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε από το γεγονός ότι ήμασταν ελάχιστα πιο εύστοχοι από την Καλαμάτα,

κάποια κρίσιμα ριμπάουντ στο τελευταίο δεκάλεπτο και φυσικά από το γεγονός ότι διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία. Αυτοί ήταν τρεις από βασικοί παράγοντες για να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Στην «Τέντα» έδωσαν βροντερό παρών και οπαδοί του Παπάγου οι οποίοι ταξίδεψαν με προσωπικά τους έξοδα για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, «Πραγματικά δεν έχω λόγια για τον κόσμο του Παπάγου .Ταξίδεψαν 2.30 ώρες μακριά με τα αυτοκίνητα τους σε περιόδους κρίσης περισσότερα άτομα για να είναι κοντά στην ομάδα, άνθρωποι που ήρθαν για να δουν την ομάδα και όχι κάποιον συγγενή τους ή φίλο... Γενικά αυτόν τον ενάμισι χρόνο που είμαι στην ομάδα σε όποιο γήπεδο και εάν έχουμε παίξει σε Αττική και επαρχία είτε με αεροπλάνο είτε με πλοίο ο κόσμος έχει βοηθήσει με την παρουσία του. Με την ευκαιρία θα ήθελα να τους πω και ένα τεράστιο ευχαριστώ που βρίσκονται παντού δίπλα μας».

Ο Γιώργος Γιαννιώδης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, αλλά ο ίδιος δεν ασχολείτα8ι με την προσωπική του απόδοση, «Μας ενδιαφέρει πάντα η ομάδα και όχι ο εαυτός μας. Στο χθεσινό ματς απλά οι συμπαίχτες μου κατάφεραν και με εκμεταλλεύτηκαν, ήμουν και εγώ σε καλή μέρα και όλα πήγαν καλά». Στον Παπάγο πάντως δεν επαναπαύονται και πλέον έχουν στο μυαλό τους την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, «Τώρα παίζουμε με τον Έσπερο Πατρών, μια ομάδα σκληρή με έναν πολύ καλό προπονητή .Επειδή είναι το τελευταίο ματς για τον 2013 πρέπει να νικήσουμε πρώτον για τον κόσμο μας και δεύτερον για να μην χάσουμε την επαφή με την κορυφή που είναι ο στόχος μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα