ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | Μανωλόπουλος: «Εχουμε ανάγκη τον Νίκο»

Ο τραυματισμός του Νίκου Παπανικολόπουλου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ικαρο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τον συμπαίκτη του, Σωτήρη Μανωλόπουλο.

«Ολη η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη λόγω των πολλών τραυματισμών. Στο ημίχρονο πάθαμε και το σοκ με τον Νίκο Παπανικολόπουλου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και όσο πιο γρήγορα κοντά μας. Τον έχουμε ανάγκη ως ομάδα, τον έχει ανάγκη και το μπάσκετ», δήλωσε

αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ικάρου Χαλκίδας από τον Αρη Λυκογιάννη αλλά και για την προσωπική του απόδοση (17π.):

«Μια αλλαγή στον πάγκο φέρνει πάντα κίνητρα στους παίκτες. Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι τελικός για εμάς. Είναι ενθαρρυντικό το πρόσωπο που δείξαμε για 20-25 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε ο κόσμος να μας στηρίξει, όπως ήδη κάνει, να γεμίσει το γήπεδο κόντρα στον Ηλυσιακό και να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για τη νίκη. Η ατομική μου απόδοση δεν μπορεί να κριθεί σήμερα. Μακάρι να κάνω μια καλή απόδοση το Σάββατο».

Keywords
Τυχαία Θέματα