ΝΟΤΟΣ | Απόλυτη ικανοποίηση για το 1ο τουρνουά του Ιωνικού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά του Ιωνικού Νικαίας που λάμβανε χώρα στον Πλάτωνα εδώ και 1 μήνα για τις ηλικιακές κατηγορίες 1997-98, 2000 και 2002.

Το τουρνουά κρίνεται άκρως επιτυχημένο τόσο από άποψη μαζικότητας, όσο και από άποψη αγωνιστικού ενδιαφέροντος αλλά και μπασκετικών παρουσιών. Φυσικά η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη έκλεψε την παράσταση, ενώ παρευρέθηκαν τοπικοί φορείς, εκπροσώποι της ΕΣΚΑΝΑ, προπονητές, αθλητές και πολλοί άλλοι.

Την Κυριακή, 03/06, ξεκίνησαν

οι τελικοί των τριών κατηγοριών. Με αφορμή το εν λόγω τουρνουά, ο Ιωνικός Νίκαιας πήρε την πρωτοβουλία να τιμήσει συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η αρχή έγινε με τον Βασίλη Καββαδά, πρώην παίκτη του Ιωνικού και νυν του Πανιωνίου τον οποίο τίμησε ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου μας, κ. Δ. Καρτζόγλου. Πρόκειται για το πιο τρανό παράδειγμα ανάδειξης ταλέντου από ακαδημίες πόσο μάλλον όταν αυτές είναι του Ιωνικού.

Έπειτα, βραβεύθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης ως παλαίμαχος αθλητής που είχε φορέσει και τη φανέλα του συλλόγου μας στην Α1 αλλά και ως προπονητή με διεθνείς επιτυχίες. Τη βράβευση έκανε ο κ. Θ. Μπολάτογλου, παλαίμαχος παίκτης και προπονητής του Ιωνικού και Γ.Γ. του ΣΕΠΚ.

Η 3η βράβευση ήταν για τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη, κ. Σ. Νικολάκη για τη συνεισφορά του δήμου τόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς όσο και για τη διεξαγωγή του εν λόγω τουρνουά. Η βράβευση έγινε από το Γενικό Αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού, κ. Ν. Γιατρούδη.

Ο Ιωνικός όμως βράβευσε και το Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΣΚΑΝΑ, για τη συνεισφορά του και τη συνδρομή στη διεξαγωγή του τουρνουά. Τη βράβευση πραγματοποίησε εκ μέρους της ΕΣΚΑΝΑ, ο κ. Λυμπεράτος.

Οι βραβεύσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, με τον Ιωνικό, δια χειρός του προέδρου του Ερασιτέχνη Ιωνικού, κ. Τ. Αριστειδόπουλο, να βραβεύει τους εκπροσώπους του Πανελευσινιακού για την άνοδό τους στην Α1.

Λίγο αργότερα, ήταν ο Π. Γιαννάκης που βράβευε τον προπονητή των επιτυχιών, Δημήτρη Μισιακό και παρέδιδε τα μετάλλια στην αντρική ομάδα του Ιωνικού, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Νικολάκης παρέδιδε το κύπελλο στους αθλητές της ομάδας μας.

Είχαμε όμως και αγωνιστικές διακρίσεις.

(Η ανάδειξη MVP του τουρνουά έγινε ύστερα από ψηφοφορία των προπονητών μετά από κάθε παιχνίδι όπου και καλούνταν να επιλέξουν τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας)

Έτσι, για τον καλύτερο παίκτη στην ηλικιακή κατηγορία 2002, ισοψήφισαν οι αθλητές Λιοδάκης (Π. Φάληρο) και Χατζηκυριάκος (Ιωνικός). Την απονομή έκανε ο προπονητής Καλαφατάκης. Στους 2000, MVP αναδείχθηκε ο αθλητής του Ιωνικού, Τζερμπατζίδης, δεχόμενος το βραβείο του από τον Π. Γιαννάκη, ενώ για τους 1997-8, καλύτερος παίκτης αναδείχθηκε ο αθλητής του Πανελευσινιακού, Τσίγκος.

Για τις ομάδες, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε στην παράταση μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα του Π. Φαλήρου, για τους 2002, νικώντας με 32-30 και βγήκε 1ος. Χθες, στον μικρό τελικό, ο Αρίωνας επικράτησε με 35-27 του Ιωνικού και κατέλαβε την 3η θέση. Στους 2000, με

Keywords
Τυχαία Θέματα