ΙΤΑΛΙΑ | Αρνητικός σε επέκταση ο Ποέτα, επιστρέφει ο Γκάντεφορς

Σε απόρριψη της πρότασης για επέκταση του συμβολαίου του προέβη ο Πέπε Ποέτα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Κλαούντιο Σαμπατίνι, ενώ παράλληλα προανήγγειλε την επιστροφή στην ομάδα του Βίκτορ Γκάντεφορς!

Ο Σαμπατίνι, μιλώντας σε Μέσο της Μπολόνια έκανε γνωστό ότι ο Πέπε Ποέτα απέρριψε πρόταση τριετούς επέκτασης του συμβολαίου του -με μειωμένες ωστόσο αποδοχές- καθώς δεν επιθυμεί την επέκταση της συνεργασίας του με την Βίρτους, και το επόμενο καλοκαίρι

θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν από την ομάδα...

"Ο Πέπε είναι εξαιρετικό παιδί και τη φετινή σεζόν είχε και εκληκτικές επιδόσεις. Γι' αυτό το λόγο σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να τον ευχαριστήσω προσφέροντάς του εγγυημένη τριετής επέκταση συμβολαίου, με κάπως μειωμένες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει τώρα. Αλλά η απόφασή του είναι ίδια με εκίνη των Κόπονεν και Σανικίντζε. Επιθυμεί να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι", δήλωσε ο πρόεδρος της Βίρτους.

Στη συνέχεια, ο Σαμπατίνι γνωστοποίησε ότι η ομάδα του θα επενδύσει σε νεαρούς ξένους, με στόχο το "χτίσιμο" της Βίρτους του μέλλοντος. Οπως λοιπόν διευκρίνισε, στην Μπολόνια επιστρέφει ο 20χρονος Σουηδός Βίκτορ Γκάντεφορς, μετά τον δανεισμό του στην Αβελίνο, ενώ θα παραμείνει και ο 21χρονος Πολωνός "γίγαντας" Γιακούμπ Παρζένσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα