ΝΟΤΟΣ | 1ος: "Μαζί γράφουμε ιστορία…"

Η διοίκηση του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη μέχρι τώρα συμπαράστασή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Απόλλωνας συνεχίζει στην πορεία που όλοι μαζί έχουμε χαράξει. Μια πορεία η οποία έχει ακόμη αρκετή διαδρομή για να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό. Πετύχαμε απλά μια νίκη και τίποτα περισσότερο. Παραμένουμε σοβαροί και προσγειωμένοι χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο.

Σε 4 χρονια έχει αλλάξει

ολοκληρωτικά η εικόνα του οικοδομήματος. Αυτο οφείλετε στην μεγάλη σύμπνοια και ομοψυχία που επικρατεί στο σύλλογο. Είναι μεγάλη περηφάνια να βλέπουμε όλα τα γήπεδα κατάμεστα όταν αγωνίζεται η ομάδα μας .

Μπραβο σε όλους εσάς που προστατεύετε και στηρίζετε με κάθε τρόπο την προσπάθεια της ομαδας . Έχουμε ερθει στην Γ ΕΘΝΙΚΗ για να καθιερωθούμε, και για να το πετύχουμε αυτό, θέλουμε όλους εσάς τους αγνούς Απολλωνίστες να σταθείτε ασπίδα προστασίας στην προσπάθεια που επιχειρείτε για γιγάντωση του Απόλλωνα!

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος με την Ζακυνθο στο κλειστο Κορινθου(8/12) και καθήκον και υποχρέωση όλων μας είναι να γεμίσουμε ασφυκτικά το κλειστο, βοηθώντας τους καλαθοσφαιριστες μας να φτάσουν σε μια ακόμη πολύτιμη νίκη.

ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…!

το ΔΣ του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου".

Keywords
Τυχαία Θέματα