ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ | Παπαπέτρου: "Τα καταφέραμε κι αυτό μετράει"

Η Εθνική Νέων Ανδρών κατάφερε να επιβληθεί δύσκολα της Σερβίας (79-73) στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ταλίν, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Γιάννη Παπαπέτρου, να κρατάει το αποτέλεσμα και όχι την εμφάνιση, ενώ μίλησε και για το επόμενο ματς με τους Γερμανούς.

"Ήταν δύσκολη πρεμιέρα για εμάς", παραδέχτηκε ο 19χρονος φόργουορντ/γκαρντ και πρόσθεσε: "Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, ο αγώνας είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και χρειάστηκε λίγος χρόνος

για να αρχίσουμε να παίζουμε το μπάσκετ που είμαστε ικανοί να παίξουμε. Τελικά όμως τα καταφέραμε και αυτό είναι που μετράει αυτή τη στιγμή".

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (11/7, 13:30) την Γερμανία και οι Έλληνες διεθνείς έχουν ήδη πάρει μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητές της στο παρκέ: "Αύριο αντιμετωπίζουμε την Γερμανία. Την είδαμε στην αναμέτρηση με τη Λιθουανία, οι προπονητές έχουν κάνει και το σκάουτινγκ και θα μιλήσουμε για τον αυριανό μας αντίπαλο, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι τι θα κάνουμε εμείς στο παιχνίδι. Θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα