Β' ΕΘΝΙΚΗ | Στον Αμύντα ο Βογιατζής

Με τη φανέλα του Αμύντα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κωνσταντίνος Βογιατζής. Ο Βολιώτης σέντερ επιστρέφει στην ομάδα του Αμύντα για τρίτη φορά.

Ο 29χρονος πρώην παίκτης του Ψυχικού, έπειτα από μια σπουδαία χρονιά με το σύλλογο των βορείων προαστίων, η οποία συνοδεύτηκε με την άνοδο της ομάδας στην Α2, βρέθηκε την Τετάρτη (10/7) το απόγευμα στα γραφεία του Αμύντα και υπέγραψε συμβόλαιο μονοετής συνεργασίας με την ομάδα του Αλέξη Ζαβού.

Με την προσθήκη του Βογιατζή ο Αμύντας θωρακίζει τη γραμμή των ψηλών του και προσθέτει ακόμα ένα πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή του ενόψει της νέας σεζόν και της προσπάθειάς του για διάκριση στον όμιλο του Νότου της Β΄Εθνικής. Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο πολύπειρος καλαθοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ και πάλι μέλος του Αμύντα. Αισθάνομαι ότι γυρνάω στην οικογένεια μου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα στο να πετύχει τους στόχους της και να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη και την πίστη που μου έδειξαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα