Μεγάλο διπλό... δια πυρός και σιδήρου

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε στον Ηλυσιακό, ο οποίος μπήκε με πιο καθαρό μυαλό στο γήπεδο και πήρε τα ηνία του ματς. Δύο απανωτά τρίποντα των Νανά και Χατζή και άλλοι δύο πόντοι του αρχηγού των Ιλισιωτών διαμόρφωσαν το 16-8 στο 7' και έδωσαν αέρα 8 πόντων στους γηπεδούχους, με τη λήξη της περιόδου να βρίσκει τους γηπεδούχους προηγούμενους με 20-13.

Ο ΑΓΟΡ ισορρόπησε στα επόμενα δέκα λεπτά το παιχνίδι, αν και όσες φορές κατόρθωσε να φτάσει τον Ηλυσιακό στο σκορ, η ομάδα του Φλεβαράκη έβρισκε τρόπους να

ξεφεύγει και πάλι. Οι γηπεδούχοι ωστόσο... στέρεψαν από λύσεις στα τρία εναπομείναντα λεπτά για το τέλος του ημιχρόνου, το Ρέθυμνο μπόρεσε να φέρει το ματς στα μέτρα του και με ένα σερί 6-0, με δύο πόντους του Παπανικολάου και 4 του Ράιτ, πήγε στα αποδυτήρια με δύο πόντους μπροστά (35-37).

Στην τρίτη περίοδο οι ομάδες ανέβασαν κι άλλο ταχύτητα, με πρωταγωνιστές τους Νανά, Χατζή και Παπανικολόπουλο από τη μία και τους Παπανικολάου και Λάτοβιτς από την άλλη. Ηλυσιακός και ΑΓΟΡ συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ και στο 30' οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με βραχεία κεφαλή (52-51), με το τελευταίο δεκάλεπτο να προμηνύεται "καυτό"!

Οι Ιλισιώτες πήραν προβάδισμα 5 πόντων (56-51) στο 32', όμως το Ρέθυμνο δεν τους άφησε να ξεφύγουν. Με ένα επιμέρους 9-4 κατάφεραν έπειτα από αρκετή ώρα να ισοφαρίσουν σε 60-60 με κάρφωμα του Παπανικολάου και να περάσουν μπροστά με 62-64, τρία λεπτά πριν το τέλος. Το παιχνίδι έγινε θρίλερ με τους Κρητικούς να είναι πιο ψύχραιμοι στο τέλος και να φεύγουν για το Ρέθυμνο με ένα τεράστιο διπλό στις αποσκευές τους, με 67-71.
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Παπαπέτρου, Βαρδάλος

Δεκάλεπτα: 20-13, 35-37, 52-51, 67-71.

Keywords
Τυχαία Θέματα