ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Στην Μακάμπι... και με τη βούλα ο Σερμαντίνι!

Ο αρραβώνας μετουσιώθηκε σε... γάμο και ο Γκεόργκι Σερμαντίνι είναι και τυπικά πλέον παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να ανκοινώνει επισήμως την απόκτηση του Γεωργιανού άλλοτε φόργουορντ-σέντερ του Παναθηναϊκού!

Επειτα από μία "γεμάτη" και θετικότατη σεζόν με την φανέλα της Καντού, ο Γκεόργκι Σερμαντίνι εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη μεταγραφή του στην Μακάμπι και τουλάχιστον για έναν χρόνο θα είναι κάτοικος Τελ Αβίβ!

Ο νεαρός Γεωργιανός είχε εδω και μερικές ημέρες

δώσει τα χέρια με την "ομάδα του λαού" και έμενε το τυπικό σκέλος της μεταγραφής, με τη συμφωνία να επισημοποιείται σήμερα.

Μακάμπι με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ιδιαίτερα ταλαντούχου Γκεόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν. Ο Σερμαντίνι, πρώην σέντερ των Παναθηναϊκού, Ολίμπια Λιμπλιάνας, Καντού και διεθνής με την Εθνική Γεωργίας, σύντομα θα βρεθεί στο Ισραήλ για να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της "ομάδας του λαού" για την απόκτηση του Γεωργιανού σέντερ-φόργουορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα