ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δεν... μετακομίζει ο Ολυμπιακός!

Η φετινή "μαγική" χρονιά του Ολυμπιακού σε Ευρώπη και Ελλάδα έβαλε "φρένο" σε όποιες σκέψεις υπήρχαν μέχρι και τον προηγούμενο καιρό για αλλαγή έδρας. Οι τεράστιες επιτυχίες των "ερυθρόλευκων"... ανάγκασαν τους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν ξανά το ΣΕΦ, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα!

Τις περασμένες σεζόν, το ΣΕΦ ήταν...

ενοχλητικά άδειο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για... μετακόμιση, με την αιτιολογία ότι το φαληρικό στάδιο δεν είναι κατάλληλο για έδρα.

Οι φετινοί άθλοι ωστόσο της αρμάδας του Ντούσαν Ιβκοβιτς διαφοροποίησαν εντελώς την κατάσταση! Ο κόσμος γέμισε και πάλι το ΣΕΦ από τα μέσα της σεζόν και έπειτα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος, όταν και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού (εντός δύο ωρών)!

Ετσι, οι όποιες σκέψεις υπήρχαν το περασμένο διάστημα για αλλαγή της έδρας εξανεμίστηκαν μονομιάς, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός -όπως αναφέρει η SportDay- να παίρνει την απόφαση για παραμονή της ομάδας στο ΣΕΦ! Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση σκέφτεται να κάνει τον χώρο δικό της, ώστε να έχει την αποκλειστική εκμετάλλευσή του!

Keywords
Τυχαία Θέματα