ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Σχορτσανίτης: "Να ανταποδώσουμε την ήττα του τελικού"

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μακάμπι για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν έχει ξεχάσει την περσινή τους αναμέτρηση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Είναι ωραίο να παίζεις στην Ευρωλίγκα, είναι καλή εποχή απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε τις απαντήσεις. Είναι καιρός να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να

δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχω αυτοπεποίθηση, δεν θέλω να χάσω", δήλωσε αρχικά ο σέντερ της "ομάδας του λαού" κατά την αναχώρηση της Μακάμπι για την Αθήνα και στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι η πρώτη αναμέτρησή μου στην Ελλάδα, απ' όταν έφυγα. Περιμένω μία καλή ατμόσφαιρα, το κοινό είναι ένθερμο και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Έχουμε κακές αναμνήσεις, πρέπει να τους το ανταποδώσουμε για την ήττα στον περσινό τελικό".

Την αποστολή της Μακάμπι στην Αθήνα δεν ακολούθησε ο Τζον Σέγερ που αναχώρησε για τις ΗΠΑ για οικογενειακούς λόγους. Ο Ντέιβιντ Μπλατ πάντως δεν πρέπει να προβληματίζεται και τόσο από την απουσία του Αμερικανού γκαρντ καθώς δεν φαίνεται να τον υπολογίζει στα πλάνα του, κάτι που μαρτυρά και ο μικρός χρόνος συμμετοχής που του δίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα