ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Μπλατ: "Εγινε μια τιτανομαχία"

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον η ομάδα που με την μεγαλύτερη πίεση αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του για το επόμενο ματς και τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο της.

"Έχω μάθει πως οι άλλοι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Εσύ πρέπει να κάνεις αυτό που χρειάζεται κι ακριβώς αυτό κάναμε. Δεν παίζαμε απέναντι σε κώνους, αλλά απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Μακάμπι και συνέχισε:

"Υπήρχε άγχος,

παρότι αρχίσαμε το δεύτερο ημίχρονο με μία σχετικά καλή διαφορά. Ήταν θέμα πίεσης, κάναμε 9 λάθη τη στιγμή που διακυβεύονταν πολλά, αλλά στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε και προστατέψαμε τη μπάλα. Κάναμε ό,τι στο πρώτο ημίχρονο κι ήταν αρκετό για εμάς.

Ο Παναθηναϊκός έχει την ψυχολογική πίεση, αλλά κι εμείς δεν είμαστε αδιάφοροι. Πρέπει να τη μετατρέψουμε σε κάτι άλλο, όπως κάναμε στην Αθήνα, όταν ήμασταν πίσω στις νίκες κι έπρεπε να ανυψώσουμε τους εαυτούς μας και να κάνουμε μία εξαιρετική εμφάνιση, έτσι πρέπει, αν θέλουμε να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ. Έγινε μια τιτανομαχία, δεν παίζαμε σόφτμπολ. Ο κόσμος ήταν απίστευτος, το ίδιο κι η ατμόσφαιρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα