Λόλας: "Ηταν μονόδρομος η νίκη"

Ο Αμύντας επικράτησε της Κηφισιάς με 81-75 και ο Δημήτρης Λόλας τόνισε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος αλλά υπογράμμισε την δύσκολη συνέχεια για την ομάδα του στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Λόλας μίλησε στο superbasket.gr για την σημασία της νίκης απέναντι στην Κηφισιά, το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αρκαδικό και την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

-Επιστρέψατε στις νίκες απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Κηφισιά.

"Για εμάς αυτό το μάτς ήταν κομβικό για

την συνέχεια του πρωταθλήματος, μετά την “γκέλα” που κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ερμή στην έδρα μας. Η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς και τα καταφέραμε".

-Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή,ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν συνεχίσατε με τον ίδιο ρυθμό...

"Δεν πιστεύω πως δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν τα ελεύθερα σούτ και φάνηκε πως ήμασταν πολύ καλοί. Στην συνέχεια παίξαμε όσο καλύτερη άμυνα μπορούσαμε, για να πάρουμε την νίκη που ήταν τόσο σημαντική για εμάς".

- Παίξατε με μία ομάδα που είναι 8η θέση στην βαθμολογία. Ποια στοιχεία κρατάτε από τον αναμέτρηση απέναντι στην Κηφισιά;

"Οι διαφορές στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον 5ο και τον 10ο στην βαθμολογία είναι μία νίκη. Δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο σημαντικό ρόλο η βαθμολογία σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αλλά σίγουρα είναι μια πολυ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και πολύ καλό ρόστερ. Οπότε για εμάς έχει μεγαλύτερη σημασία αυτή η νίκη".

- Την επόμενη αγωνιστική κοντράρεστε με τον Αρκαδικό. Τι να περιμένουμε από τον Αμύντα;

"Στην βαθμολογική θέση που είμαστε τώρα, όπου και αν πάμε στόχος μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Σίγουρα έχουμε δύσκολη συνέχεια, αλλά όπως είπα και προηγουμένως οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές, οπότε πάμε να κερδίσουμε όλα τα ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα