ΛΕΑΝΗΣ | Πολύ γουστάρω αυτά τα αντράκια

Η Εθνική Νέων Ανδρών είναι μία ομάδα που αξίζει να την παρακολουθούμε από κοντά.


Τα παιδιά που την απαρτίζουν είναι πάνω από όλα αθλητές κι επιδεικνύουν μεγάλη αφοσίωση και ωριμότητα. Δεν είναι μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά και οι Γιάννης Παπαπέτρου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Πέτρος Μελισσαράτος και Δημήτρης Αγραβάνης.

Η ομαδικότητα φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι με την Σερβία, η οποία διαθέτει πολύ καλή φουρνιά παικτών κι αυτό είναι που με κάνει πιστεύω στο μέλλον των δικών

μας παιδιών. Η Εθνική έπαιξε συγκεντρωμένα και τα παιδιά έχουν προσωπικότητα. Ακολούθησε το παιχνίδι με την Γερμάνια, στο οποί η Εθνική έδειξε ανάλογα στοιχεία.

Τα αντράκια πιστεύω πως θα προχωρήσουν πολύ μπροστά. Αρκεί το μυαλό τους να παραμείνει προσγειωμένο και να μην παρασυρθούν. Εχουν τα προσόντα, διαθέτουν ταλέντο και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Θα άξιζε να παρακολουθούμε τις προσπάθειες των παιδιών, αλλά δυστυχώς το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Εσθονίας δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά από κάποιο κανάλι λόγω της μη εμπορικότητάς του.

Οσο υπήρχε ΕΡΤ, παρακολουθούσαμε ανάλογες διοργανώσεις. Τώρα βλέπουμε το μαύρο στις οθόνες μας και πληροφορούμαστε την εξέλιξη των αναμετρήσεων από τα live scores. Η εμπορικότητα, όμως, είναι εκείνη που καθορίζει τι θα δούμε και τι όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα