ΚΥΠΡΟΣ | "Κανείς από εμάς δεν στοιχημάτισε"

Οι παίκτες της Εθνικής Κύπρου τοποθετήθηκαν για τα δημοσιεύματα του κυπριακού αθλητικού Τύπου, τα οποία αναφέρονται σε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα που παρατηρήθηκε στο ματς με την Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Οι παίκτες της Εθνικής Κύπρου ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τον στοιχηματισμό ενώ τονίζουν πως ο δικηγόρος του "έχει ήδη

ξεκινήσει την διαδικασία για αγωγές κατά παντός υπευθύνου που ενέχεται στην συκοφαντική δυσφήμηση των ονομάτων μας και στην διάδοση των φημών".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Επειδή τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δημοσιεύματα στον Κυπριακό αθλητικό Τύπο περί έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας στα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας και σε συνέχεια σε αυτά που δήλωσε ο αρχηγός μας Παναγιώτης Τρισόκκας έχουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

1)Κανείς από εμάς δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ σε αγώνα της Εθνικής ομάδας όχι μόνο τώρα αλλά και όλα τα χρόνια που ο καθένας από εμάς αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα. Παρακαλούμε όλους εσάς να αφήσετε εκτός από όλα αυτά τους παίχτες και την Εθνική μας ομάδα.

2)Η Εθνική ομάδα είναι για εμάς όλους η πρώτη και αγαπημένη μας ομάδα πάνω ακόμα και από τους συλλόγους μας.

3)Από την 1η Μαΐου βρισκόμαστε στο γήπεδο με ατελείωτες ώρες προπόνησης, με ατελείωτες ώρες dvd,με ατελείωτες ώρες ταλαιπωρίας στα ταξίδια μας(πχ 20 ώρες να πάμε Κροατία με 8 ώρες λεωφορείο)και όλα αυτά μακριά από τις οικογένειες μας και χάνοντας το καλοκαίρι μας που μπορούσαμε να το αξιοποιήσουμε διαφορετικά όπως και εσείς.

4)Είναι η μεγαλύτερη τιμή στην αθλητικής μας καριέρας κάθε χρονιά που καλούμαστε στην Εθνική και μας δίνεται η δυνατότητα να φορέσουμε την γαλανόλευκη και να εκπροσωπήσουμε την μοιρασμένη μας πατρίδα στο εξωτερικό.

5)Είναι η πρώτη φορά ίσως που όλοι οι παίχτες είμαστε μαζί και στηρίξαμε ο ένας τον άλλο μέχρι το τέλος ανεξαρτήτως παλιών-καινούργιων και ανεξαρτήτως σωματειακών προελεύσεων.

6)Μέσα σε 50 μέρες έχουμε διεξάγει 16 παιχνίδια,8 φιλικά και 8 επίσημα παιχνίδια, τις πλείστες φορές απέναντι σε δυνατότερους αντιπάλους ,άλλα πάντοτε προσπαθούσαμε να δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα και άλλες φορές τα καταφέρναμε και άλλες όχι.

7)Το τέλος των υποχρεώσεων μάς βρίσκει αρκετά κουρασμένους σωματικά και ψυχολογικά, με αρκετούς από εμάς τραυματίες(πχ Λιάτσος- σπασμένα δάκτυλα 4-6 εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων).

8)Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για την όχι και τόσο καλή πορεία της Εθνικής μας ομάδας.

9)Ευχαριστούμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας και ειδικά τον Πρόεδρο της κ.Χρυσοστόμου, τον Προέδρο των Εθνινών ομάδων κ.Κλέαρχο και όλα της τα μέλη για τα όσα μας έχoυν προσφέρει αυτούς τις 3 και μισούς μήνες.

10)Αποφασίσαμε λοιπόν και ο δικηγόρος μας έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία για αγωγές κατά παντός υπευθύνου που ενέχεται στην συκοφαντική δυσφήμηση των ονομάτων μας και στην διάδοσ
Keywords
Τυχαία Θέματα