ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Θαλασσινός: "Nα μην κάνουμε δώρα..."

Ο Αθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο 22/12 την Αναγέννηση Ν.Ρυσίου για την Γ'Φάση του Κυπέλλου και ο Κώστας Θαλασσινός τόνισε πως περιμένει από την ομάδα του, όχι μόνο τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση.

Ο προπονητής του Αθηναϊκού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, για το παιχνίδι στο Νέο Ρύσιο:

"Είναι ένα ματς νοκ-άουτ και επιπλέον είναι γιορτές και δεν θέλουμε να κάνουμε δώρο σε κανέναν. Οι στόχοι του Αθηναϊκού παραμένουν ίδιοι κάθε χρόνο, καθώς θέλουμε να φτάσουμε

όσο πιο ψηλά γίνεται τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Απέναντι στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση, συνδυασμένη με μία καλή εμφάνιση.

Κάθε ταξίδι για οποιαδήποτε ομάδα, έτσι και για εμάς μπορεί να κρύβει κινδύνους, αλλά αν η ομάδα μείνει συγκεντρωμένη δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Τα κορίτσια πιστεύω ότι θα δείξουν σοβαρότητα και την απαιτούμενη προσοχή και θα φτάσουν στη νίκη. Όπως όλοι, έτσι και εμείς σκεφτόμαστε την περίοδο των διακοπών που έρχεται και τα Χριστούγεννα, αλλά πάνω από όλα το μυαλό μας είναι στο ματς του Κυπέλλου και θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά.

Θέλω να ευχηθώ Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κοσμό, ό,τι επιθυμεί ο καθένας και παράλληλα να έρθουν τα καλύτερα σε όλους μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα