ΚΟΣΜΟΣ | Μήνυση για απαγωγή στον Άιβερσον!

Ο Άλεν Άιβερσον είναι συνηθισμένος στα μπλεξίματα και για ακόμη μία φορά μπήκε για τα καλά σε μπελάδες. Ο λόγος; Σε βάρος του κατατέθηκε μήνυση, με την κατηγορία της απαγωγής!

Και όχι μιας απλής απαγωγής, αλλά της απαγωγής των παιδιών του, πέντε στον αριθμό! Υπεύθυνη για τη μήνυση δεν είναι φυσικά άλλη, από την πρώην σύζυγό του, Ταγουάνα.

Ο 38χρονος γκαρντ (1,83μ.), σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, είχε ζητήσει ειδική άδεια για να πάρει τα παιδιά τους (ηλικίας από 3 ως 16 ετών) και να τα πάει διακοπές στη Σάρλοτ, από τις 22 έως τις 26 του Μάι. Μέχρι

στιγμής, όλα καλά. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι δεν τα επέστρεψε στη μητέρα τους στο χρονικό διάστημα που έπρεπε! Ο ισχυρισμός της Ταγουάνα, η οποία έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, έχει να κάνει με το ότι είχε συμφωνήσει με τον Άιβερσον να της επιστρέψει τα παιδιά στις 4 Ιουνίου. Όμως, ο ιδιόρρυθμος άσος δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Εκτός από αυτό το δεδομένο, πάντως, η Ταγουάνα πιστεύει κιόλας ότι ο Αμερικανός άσος δεν πήγε διακοπές στη Σάρλοτ με τα παιδιά, αλλά έμειναν σε ξενοδοχείο στην Τζόρτζια. Παράλληλα, στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του εκφράζει την ανησυχία της για την υγεία και την ασφάλεια των πέντε παιδιών της, ενώ μέσα σε όλα κατηγορεί τον πρώην σύζυγός της και για αλκοολισμό!

Keywords
Τυχαία Θέματα