ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Μήνυμα Γκιουλέκα και... κάλεσμα

Ο Σωτήρης Γκιουλέκας ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ, όμως όπως τόνισε με δηλώσεις του στο koroibosbc.gr, το ματς με τον Κολοσσό είναι εντελώς διαφορετικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ είναι σημαντική σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα διανύει περίοδο προετοιμασίας. Το σημαντικότερο είναι που ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, δίνοντάς μας ώθηση μέσα στο παιχνίδι. Από αγωνιστικής πλευράς δεν ειμαστε 100% έτοιμοι, αλλά όσο

περνάει ο καιρός ανεβαίνουμε. Αυτό το ματς έχει τελειώσει για εμάς και το ξεχνάμε, κοιτάζοντας αυτό με τον Κολοσσό και το πιο σημαντικό μετά τη λήξη θα είναι να παραμείνουμε όλοι υγιείς και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ και ευκαιρία για να δουμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σ' αυτές. Είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή ομάδα και αυτό θα μας βοηθήσει. Από την πλευρά ολόκληρης της ομάδας, έχω να πω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Θα θέλαμε να τους καλέσουμε να παραβρεθούν στον αγώνα για να μας τονώσουν ψυχολογικά. Το έχουμε ανάγκη τόσο στο παιχνίδι με τη Ρόδο, όσο και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Εγγυόμαστε ότι το εισιτήριο που θα πληρώνει ο κόσμος, θα αξίζει 100% γιατί θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται".

Κάλεσμα στον κόσμο

Εν τω μεταξύ, οι διοικούντες τον ηλειακό σύλλογο εξέδωσαν ανακοίνωση κάλεσμα στον κόσμο να δώσει μαζικό παρών στο γήπεδο, κινούμενος πάντα σε φίλαθλα πλαίσια:

"Οι ομάδες της Α1 ρίχνοντας από αύριο κι αυτές στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Κόροιβο να ετοιμάζεται να φανεί συνεπής σε ένα ακόμη σημαντικό ραντεβού με την ιστορία του. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι ομάδα από την πρώτη τη τάξει κατηγορία, κι ως εκ τούτου η αναμέτρηση με τον Κολοσσό αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.

Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του ΑΣΑ Κοροίβου καλούν το ηλειακό κοινό να έχει αύριο μαζική προσέλευση στο γήπεδο και να διδάξει πολιτισμό στο πανελλήνιο, όπως κάνει εξάλλου σε κάθε παιχνίδι. Το κλειστό της Αμαλιάδας πρέπει να είναι αύριο γεμάτο, ώστε όλοι μαζί να σπρώξουμε την ομάδα για να χτυπήσει στα ίσια έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Να είστε όλοι εκεί...".

Keywords
Τυχαία Θέματα