ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Χαρισμίδης: "Τον εγωισμό μας στην άμυνα"

Παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τις προηγούμενες ημέρες, ο Τάσος Χαρισμίδης ήταν πολύτιμος στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση του Κοροίβου.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με δυνατό σύνολο και καλούς παίκτες. Παραδοσιακά πρόκειται για μία από τις 2-3 καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος. Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατι η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, μεταξύ αυτών και ο δικός μου. Δείξαμε όλοι μια προσήλωση στη νίκη. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στον αγώνα. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε τα παιχνίδια

είτε αυτό συμβαίνει με 20 πόντους διαφορά είτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο", τόνισε ο έμπειρος σέντερ και πρόσθεσε: "Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το οτιδήποτε. Πρέπει να βάλουμε τον προσωπικό μας εγωισμό περισσότερο στην άμυνα και όλα αυτά τα τεχνικά θέματα μπορούμε να τα βελτιώσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Να κάνουμε την άμυνα θέληση και να πάρουμε αυτό το καλό που μας αναλογεί από το πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα