ΠΑΟΚ | Κούπερ: «Ευλογία να πάρω αυτό το σουτ»

Ο Ντι Τζέι Κούπερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ με την Μπουντούτσνοστ και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στο σουτ που έκανε με την λήξη της αναμέτρησης και χάρισε τη νίκη στον «Δικέφαλο»,

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έκαναν καλή δουλειά όλοι παίκτες. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά οι προπονητές μας μας είχαν προετοιμάσει γι' αυτό. Είχαμε ευελιξία και κάναμε αυτά που έπρεπε, ήταν μία σπουδαία ομαδική νίκη. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα. Ήταν ευλογία να πάρω αυτό το σουτ, προσευχόμουν! Οι προπονητές

μού είχαν εμπιστοσύνη, μου έδωσαν το ελεύθερο κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Χτες (14/10) στην προπόνηση, στο διπλό, είχαμε μία τέτοια περίπτωση, αλλά δεν έχω πετύχει ξανά τόσο σημαντικό καλάθι» πρόσθεσε, πριν καταλήξει: «Δεν είχε χαθεί η αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικές οι 2 τελευταίες νίκες. Πλέον μπορούμε να βαδίσουμε πιο σίγουρα για το παιχνίδι του Σαββάτου (σ.σ. με τον Αρη για την)».

O Σούλης Μαρκόπουλος από την πλευρά του είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πιστεύαμε στη νίκη και το δείξαμε στα τελευταία λεπτά. Πήραμε ρίσκο στα σουτ και δύσκολες προσπάθειες. Είχαμε μία αδυναμία στα αμυντικά ριμπάουντ. Σε κάποιες στιγμές δείξαμε αδυναμία. Η αντίπαλη ομάδα ήταν σκληρή στην άμυνα, αλλά βρήκαμε τους τρόπους να πετύχουμε 85 πόντους. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, μακάρι να έχουμε αυτή την απόδοση πάντα. Εχουμε νέους παίκτες και χρειάζεται υπομονή».

Οσον αφορά τον Ντι Τζέι Κούπερ και την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του, ο προπονητής του «Δικεφάλου» δήλωσε πως «θα υπάρξουν διάφορες καταστάσεις, σε άλλα παιχνίδια δεν θα είναι καλός σε άλλα θα είναι, μακάρι να βοηθήσει την ομάδα. Είμαστε μείον δύο παίκτες, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Ελπίζουμε να βρούμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε, πρέπει να δούμε τι προβλήματα θα έχουμε. Σήμερα μπορεί να μην το καταλάβει ο αθλητής, αλλά το πρωί μπορεί να έχει κάποιο τράβηγμα. Στα φιλικά η ομάδα είχε και νίκες και ήττες. Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας ακόμη, όλες οι ομάδες είναι έτσι. Ακόμη και οι δύο ομάδες χτες (σ.σ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) με τον ίδιο κορμό είχαν και αυτές προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα