ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Οι Κολοσσοί και τα... Αστέρια!

Πάσχα... στο γήπεδο θα κάνουν στον Κολοσσό, καθώς ο Βασίλης Φραγκιάς ενημέρωσε τους παίκτες του πως το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν κανονικά οι προπονήσεις.

Οι Ροδίτες έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση τουθ ελληνικού πρωταθλήματος και σήμερα θα μάθουν εάν θα αναμετρηθούν με την Καβάλα ή τον Άρη στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

Άξιο αναφοράς το γετονός ότι στο χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα της Ρόδου γνώρισε τη συντριβή με 100-57, έδωσαν το "παρών" περίπου 80 παιδιά από την ακαδημία "Αστέρια", την οποία διατηρεί ο Άγγελος Τσάμης στην Πάτρα.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Με το μυαλό στα πλέι-οφ θα συνεχιστεί από αύριο η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πρώτου αγώνα, που θα διεξαχθεί τη Λαμπρή Τετάρτη. Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Ο.Α.Κ.Α. αποτελεί ήδη παρελθόν για την ομάδα μας, η οποία σήμερα θα μάθει τον αντίπαλο της (Ε.Κ. Καβάλας ή Άρης) στην α’ φάση των πλέι-οφ. Ο Βασίλης Φραγκιάς έδωσε ρεπό σήμερα στους αθλητές του και η προετοιμασία θα συνεχιστεί από αύριο στο «Βενετόκλειο», με τους «θαλασσί» να κάνουν… Πάσχα στο γήπεδο, αφού προπονήσεις θα γίνουν κανονικά και το Σαββατοκύριακο. Ο Γιάννης Γεωργαλλής θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο, αφού δεν συμμετείχε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.
Στο Ο.Α.Κ.Α. βρέθηκαν και 80 περίπου παιδιά από την Ακαδημία «Αστέρια», που διατηρεί ο Άγγελος Τσάμης στην Κάτω Αχαγιά της Πάτρας. Στα παιδιά που παρακολούθησαν το παιχνίδι δόθηκε μία αναμνηστική φανέλα της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, την οποία υπέγραψαν όλοι οι αθλητές της ομάδας μας. Οι «θαλασσί» μάλιστα υπέγραψαν και αυτόγραφα μιλώντας με τα παιδιά των «Αστεριών»."

Keywords
Τυχαία Θέματα