ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Οι Ακαδημίες στο πλευρό του Κολοσσού!

Ο Κολοσσός κοντράρεται με την Καβάλα, το Σάββατο (5/1) στο Βενετόκλειο, ωστόσο δεν θα έχει μόνο τη συμπαράσταση των φιλάθλων, αλλά και των Ακαδημιών της ομάδας, οι οποίες θα υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο για το 2013 τον Μηνά Γκέκο, τους παίκτες του, αλλά και τον Στέφαν Νάτζφεϊ στο ντεμπούτο του!

Παράλληλα, η ΚΑΕ ενημέρωσε εκ νέου για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, που την ημέρα του αγώνα (5/1) από τις 15.00 και έπειτα θα διατίθενται στο εκδοτήριο του γηπέδου, στην τιμή των 10 Ευρώ.

Το δελτίο Τύπου του Κολοσσού αναφέρει:

"Την προετοιμασία της για το αυριανό (05/01) παιχνίδι με την Ε.Κ. Καβάλας (17:00) ολοκληρώνει σήμερα η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Οι «θαλασσί» θα κάνουν ασκήσεις τακτικής και σουτ στο «Βενετόκλειο» με τα προβλήματα να είναι γνωστά για το Μηνά Γκέκο και το συνεργάτη του Μιχάλη Κουταλιανό. Συγκεκριμένα ο Λαρόν Ντέντι έχει τεθεί νοκ-άουτ για τον επόμενο ενάμισι μήνα, αφού υπέστη κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού. Αντίθετα το ντεμπούτο του με τη «θαλασσί» φανέλα θα κάνει ο Στέφαν Νάτζφεϊ, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την ομάδα μας. Ο έμπειρος Σέρβος αθλητής είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και θα αποτελέσει μία πολύτιμη μονάδα για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Κανονικά θα αγωνιστεί και ο Δημήτρης Τσαλδάρης στο αυριανό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, αφού τις τελευταίες μέρες προπονήθηκε κανονικά.

Στο αυριανό παιχνίδι με την Ε.Κ. Καβάλας πρόκειται να βρεθούν και οι αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών της ομάδα μας. Τα παιδιά από τις υποδομές του συλλόγου μας θα δώσουν το «παρών» και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σημαντικό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την Ε.Κ. Καβάλα θα διατίθενται αύριο (05/01) από τις 15:00 στο εκδοτήριο, που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Η διοίκηση της ομάδας μας, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές καλούν το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να δώσει το «παρών» στο «Βενετόκλειο» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη, στο πρώτο παιχνίδι για το 2013. Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, για να μπορέσει η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της".

Keywords
Τυχαία Θέματα