NBA | Στο "πάνθεον" των κορυφαίων ο Αντρέ Μίλερ!

Στο κλειστό κλαμπ των παικτών που έχουν ξεπεράσει τους 15.000 πόντους και τις 7.500 ασίστ στην καριέρα τους κατάφερε να μπει ο Αντρέ Μίλερ, στο ματς των Νάγκετς με τους Τίμπεργουλβς, το οποίο θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του!

Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ του Ντένβερ με τους 11 πόντους και τις 10 ασίστ που σημείωσε κόντρα στους "Λύκους", έγινε μόλις ο 8ος παίκτης που έχουν κατορθώσει να συμπληρώσουν τουλάχιστον 15.000 πόντους και 7.500 ασίστ!

Ετσι, ο Αντρέ Μίλερ

θα κάνει πλέον... παρέα με τους Οσκαρ Ρόμπερτσον, Μάτζικ Τζόνσον, Αϊζάια Τόμας, Τζον Στόκτον, Γκάρι Πέιτον, Τζέισον Κιντ και Στιβ Νας, που είναι οι μοναδικοί οι οποίοι είχαν φτάσει σε αυτό το επίτευγμα!

Μάλιστα, ο ίδιος -όπως πάντα- χαμηλών τόνων, αποκάλυψε ότι ποτέ δεν περίμενε να πετύχει κάτι τέτοιο! "Εντάξει, είναι ένα εξαιρετικό κατόρθωμα, αν και για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορώ να πετύχω κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά, είναι καλό που συνέβη και έφυγε πλέον από το μυαλό μου!", υπογράμμισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αντρέ Μίλερ, αν και δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε, μιας και οι Νάγκετς γνώρισαν την ήττα.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι ο 37χρονος πόιντ γκαρντ του Ντένβερ (που έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες των Σίξερς, Καβαλίερς, Κλίπερς και Μπλέιζερς) έχει απουσιάσει μόλις σε 6 (!) ματς -σε σύνολο 1078- στην καριέρα του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου και το παρατσούκλι του "Ironman" που τον ακολουθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα