ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Με Χαρίση στην αποστολή

Ο Κολοσσός ταξιδεύει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ώστε να αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο στο δεύτερο μικρό τελικό για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή του Κώστα Χαρίση να κρίνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο πολύπειρος σέντερ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ο Βασίλης Φραγκιάς θα περιμένει μέχρι το τζάμπολ για να δει εφόσον μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στους "κυανέρυθρους". Όσον αφορά τον αρχηγό των "θαλασσί", Αντώνη Ασημακόπουλο, θα δώσει κανονικά το παρών, παρόλο που στο πρώτο ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα με τον Χαρίση.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Με τον Κώστα Χαρίση να συμμετέχει στην αποστολή της ομάδας μας, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (17:30- ΕΤ1) με τον Πανιώνιο. Ο έμπειρος σέντερ θα κάνει και σήμερα θεραπείες, αφού έχει υποστεί διάστρεμμα και η παρουσία του είναι αμφίβολη. Γι’ αυτό θα αποφασίσει ο Βασίλης Φραγκιάς πριν από το τζάμπολ της αυριανής αναμέτρησης. Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο» και το απόγευμα (16:20) οι «θαλασσί» θα ταξιδέψουν για την Αθήνα, ενόψει του δεύτερου μικρού τελικού με τον Πανιώνιο….

Εξάλλου ο Αντώνης Ασημακόπουλος θα δώσει κανονικά το «παρών», παρά τις ενοχλήσεις στη μέση του. Ο αρχηγός της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός έπαιξε με το ίδιο πρόβλημα και στον πρώτο μικρό τελικό, ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα