ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Η έκπληξη στον Γκέκο

Ο Μηνάς Γκέκος είχε χθες τα γενέθλιά του και ο πολύ καλός του φίλος Γιούλης Μπατζελιώτης σε συνεργασία με τη διοίκηση του Κολοσσού, τους συνεργάτες του και τους παίκτες του ετοίμασαν μια πολύ όμορφη έκπληξη στο "Casa La Femme".

Η ανακοίνωση της "θαλασσί" ΚΑΕ:

"Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ τον προπονητή της ομάδας μας Μηνά Γκέκο στο Casa La Femme… Ο επιστήθιος φίλος του κ. Γιούλης Μπατζελιώτης, τα μέλη της διοίκησης, οι συνεργάτες του και οι αθλητές της ομάδας μας περίμεναν τον τεχνικό της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για να του ευχηθούν, αφού χθες είχε τα γενέθλια του. Ο κ. Μπατζελιώτης φρόντισε ώστε να υπάρχει πλούσιος μπουφές, ενώ η τούρτα γενεθλίων, ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου Crazy Cakes. Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ «ζεστή» και η «θαλασσί» οικογένεια τίμησε το Μηνά Γκέκο για τα γενέθλια του στο Casa La Femme, το οποίο η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί για την πολύ όμορφη βραδιά.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσής των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής (13:00) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη Basket League. Συγκεκριμένα η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00 στα γραφεία του συλλόγου (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) και θα συνεχιστεί το Σάββατο από 11:00 έως 14:00. Την ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο στο «Βενετόκλειο» θα είναι ανοιχτό από τις 11:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και 15 ευρώ για την παλιά κεντρική κερκίδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα